ÅPNING 15.JUNI

 

Åpning 15.Juni

Hei alle sammen! Myndighetene gikk i forrige uke ut og informerte om at treningssentrene får anledning til å åpne opp igjen den 15. Juni med noen gitte restriksjoner. Det er med andre ord satt et tidspunkt for når vi kan åpne opp igjen, og det er vi veldig glade for!


Utetimer og sosiale medier:

Vi vil i perioden frem til åpning fokusere på utetimer (Opptil 48 deltakere og 2 instruktører på samme time) og et godt og variert tilbud via våre sosiale medier.

Vi har laget en plan for utetimer som oppdateres hver uke frem til åpningsdato. Målsetningen vår for timeplanen er at den skal favne bredt og tilby noe for enhver smak. Denne timeplanen vil bli publisert både på vår hjemmeside og på Trimhuset Hortens Facebook side

NB: Påmelding til disse timene gjøres på Facebooksidene våre kvelden før timen skal kjøres. Dette for at påmeldingsmuligheten skal være mest mulig fair for alle.


Trekk for Juni:

Vi vil også denne måneden trekke 139 kr. Denne summen blir trukket 20. mai og gjelder betaling for juni.

Tusen takk for alle hyggelige henvendelser, rosende ord og tålmodighet med situasjonen vi alle har kommet i. Vi setter enormt stor pris på dette. Vi gleder oss alle sammen til å se dere «Live» igjen!!!

DEN BESTE TRENINGEN ER DEN SOM BLIR NOE AV.
 Mvh
Trimhuset Horten