NY INFO OG PRISENDRING

 

Ny Informasjon og pris-endring : 

Alle treningssentre i Norge må fortsatt holde stengt inntil videre. Ambisjonen vår er å inspirere til fysisk aktivitet selv om du ikke har tilgang til våre sentere. Fortsett å følge med på Facebookgruppen vår hvor det daglig legges ut treningsvideoer, programmer, øvelser. naturstier og annen inspirasjon og motivasjon for å hjelpe deg med å holde på din fysiske og psykiske velvære. 


Vi håper at vi så snart som mulig kan tilby deg både trim, trening, samhold og trivsel på våre sentere. 

I mellomtiden har vi valgt å endre prisen for alle medlemskapene ned til 139 kr per måned fra og med faktureringen som gjøres 20.april.

(Til informasjon så er betalingsdato for 20 april-trekket på din avtalegiro flyttet til 6 mai. Dette på grunn av en feil hos vår samarbeidspartner CrediCare.) 

Vi gjennomfører denne endringen automatisk for deg, og håper inderlig at du lar ditt medlemskap stå aktivt og hjelper oss til å kunne åpne våre sentere igjen når denne situasjonen er over. Vil du likevel fryse ditt medlemskap har vi full forståelse for det og det gjør du via email:

Medlemmer i Horten og Focus: 
post@trimhuset.no eller vigdis@trimhuset.no

Medlemmer i Holmestrand: 
holmestrand@trimhuset.no

Medlemskapet aktiveres automatisk når myndighetene tillater oss å åpne dørene igjen.


Vi kommer tilbake med mer informasjon om nye digitale tilbud, eventuell åpning av trimhusene, kompensasjon m.m når vi har noe å formidle. 

Husk at den beste treningen er den som blir noe av! Vi gleder oss til å se deg!
Hilsen alle oss på Trimhuset