2600 KVM TRENINGSENTER, FLOTTE TRENINGSSALER, GRATIS PARKERING, OVER 70 GRUPPETRENINGSTIMER I UKEN, MANGE DYKTIGE INSTRUKTØRER OG IKKE MINST MANGE HYGGELIGE MEDLEMMER!


Trimhuset instr-51.jpg

Gruppetrening I SAL

Bak gruppetrenings - begrepet finnes det en rekke ulike former for trening i sal. På vår timeplan har vi tilbud til de aller fleste, uansett alder og nivå. Gruppetrening gir deg glimrende mulighet til å variere treningen.

Velg mellom alt ifra enkle, myke timer uten hopp som Pilates, Qigong og Yoga til Seniortrim, Kickbox, Styrke, Spinning, 
Basistrening og ZUMBA m.m. fordelt på
fem gruppetime-saler. 

TrimhusetX-146.jpg

Styrke og kondisjon

Våre styrke- og kondisjonsavdelinger består av et rikt utvalg av apparater, sykler, tredemøller, ellipsemaskiner, romaskiner og rikelig med frivekter.

Vår HUR-sirkel har funksjoner som blant annet gir deg oversikt over hvordan du har trent i det siste, samt automatisk innstilling av apparatene. kondisjons-maskinene har direkte puls måling, slik at du kan være sikker på å trene på rett nivå.

LES MER >

TRENINGSVEILEDNING

Vi skreddersyr et personlig tilpasset treningsopplegg for deg. 2x 25min med Personlig Trener er inkludert i medlemskapet. 

Alle våre treningsveiledere har solid bakgrunn innenfor trening og er enten fysioterapeuter eller utdannet Treningsveileder/Personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole, el. Vi har også rene livsstilsendring-kurs for de som ønsker det.


TRIMHUSET ER ET RENT SENTER

Rent Senter er et forebyggende antidopingprogram med fokus på kompetanseheving, informasjon og mulighet for dopingkontroll.

Trimhusets medlemmer må signere senterets antidopingregler ved innmelding, og skal gjøres kjent med at senteret har avtale med Antidoping Norge (ADNO).


VIDEO-OMVISNING I VÅRE LOKALER

Klikk på filmen til venstre, og ønsk deg selv velkommen til Trimhuset Horten.

Hos oss får du trening, behandlinger, gratis parkering, gratis barnepass, egen frivektsavdeling, seniortrim,  kondisjonsavdeling, stor og liten spinningsal, to saler for gruppetimer, egen PT-sone, AquaSpa-Avdeling, garderober, badstuer, solarium, ute-trening, personlige trenere, livsstilskurs, test-lab og Reebok-butikk.

Alt dette fordelt på over 2000 Kvm med lyse og luftige lokaler. 

Velkommen til Trimhuset Horten!


Personlig trening

Trenger du motivasjon for å komme skikkelig igang? Trener du jevnlig, men savner resultater av treningen? Da vil våre personlige trenere kunne hjelpe deg. 

Kom i form på kortere tid, fordi personlig trening får deg til å yte maks innsats på hver treningsøkt.  Treningen legges opp ut ifra det nivået du befinner deg på, enten du er utrent eller allerede godt trent. Vi tilbyr både innnendørs og utendørs trening.

IMG_0221 kopi.jpg

50314719_390987824984814_9139197674354900992_n.jpg

IDRETTSMEDISINSK TESTLAB

Trimhuset har et tett samarbeid den idrettsmedisinske testlaben drevet av Human Performance. Med testutstyr av ypperste medisinske standard, samt høyt kvalifiserte treningsfysiologer, kan du få testet alle aspekter av din fysiske kapasitet.

Maksimalt oksygenopptak (VO2max), biologisk alder, eksplosiv kraftutvikling og spenst. Slike målinger er minst like viktig for helsekunden som prestasjonskunden, men med ulikt formål.


UTENDØRS TRENING, TURER OG ARRANGEMENTER

Trimhuset tilbyr langt mer enn bare innendørstrening.
Vi arrangerer blandt annet BootCamp-trening på Rørestrand, landeveissykling, løpegrupper og mange andre utendørsaktiviteter for alle som ønsker å delta.

Trimhuset vektlegger sosialt samvær og trivsel blant våre medlemmer og ansatte, og arrangerer jevnlige turer i inn- og utland, sosiale arrangementer, eventer, kampanjer og andre sosiale tilbud for alle våre medlemmer. Følg med på våre nyhetssider for å få med deg hva som skjer!

SENIORTRIM - MER ENN BARE TRENING!

Trimhuset har gode tradisjoner for seniortrim; Flere skreddersydde saltimer, faste månedlige seniorlunsjer på senteret, årlige turer i inn- og utland med trening og utflukter, samt fast Seniorlunsj første tirsdag i måneden, hver måned kl.11:00 - 13:00

For Trimhusets seniortrimmere er ikke som alle andre seniorer. Dette er nemlig verdens beste seniorer ifølge våre seniortrim-instruktører. Hvorfor? Jo, maken til trivelig gjeng vil du nok ikke finne noe annet sted i verden. Her er det smil. latter, stå-på-vilje og positive kommentarer i fleng.

Bli en av Trimhusets seniortrimmere idag!


BARNEPASS

Velkommen til vår barnepass avdeling, med en koselig tegneplass, TV krok med DVD spiller, diverse leker, barnesklie, bøker, osv. 

Aldersgrense 0 – 10 år.

Avdelingen er bemannet med erfaren barnepasser (september til juni) på følgende tidspunkt:

Man/Ons/Tors:        08:30 – 12:00 & 16:45 – 19:15
Tirs:         09:15 – 12:00 & 16:45 – 19:15 Fre: 09:15 - 12:00
Lørdag:                   09.15 – 12:00


Consept Store – Reebok treningstøy

Trimhuset har egen Consept Store med treningstøy fra sportsleverandøren Reebok. Her finner du et godt utvalg av sesongens treningstøy.