TOPP MODERNE OG VELUTSTYRT NØKKELKORTSENTER MIDT I BYEN,
MED UTVIDEDE ÅPNINGSTIDER, GRATIS PARKERING, STOR KONDISJONSPARK OG FLOTT UTSIKT! MELD DEG INN NÅ, OG DU FÅR TILGANG TIL SENTERET PÅ UNDER 10 MINUTTER!


Ordinært MedlemskaP

Medlemskap inkluderer bruk av styrke og kondisjons-avdelingene på Express-senteret. Du kan trene så mye du vil i senterets åpningstid. 

Etter innmelding og etablering av avtalegiro mottar du innen 10 minutter en unik kode på SMS, som du benytter for å komme inn i avdelingen. Koden er bare gyldig i 1 uke, så du må hente nøkkelkortet ditt i resepsjonen innenfor bemannet åpningstid innen 7 dager etter innmelding.

Obs: Det er 16 års aldergrense på Express.

Pris:
Per måned: kr.349,-*

DROP-IN TRENING

Trimhuset Express tilbyr Drop-In for deg som er på besøk i byen eller kun ønsker en treningsøkt i ny og ne.

Du kan betale med enten kort eller Vipps, og etter betaling mottar du en unik kode innen kun 10 minutter som du bruker for å komme inn i avdelingen. Koden er gyldig ut dagen, og Du får tilgang til fri bruk av styrke og kondisjons-avdelingene innenfor senterets åpningstider den aktuelle dagen.

Obs: Det er 16 års aldergrense på Express-avdelingen.

Pris:
Per Drop-In: kr.99,-*


pt2.jpg

DUO- OG EKSKLUSIVT MEDLEMSKAP

Duo-Medlemskap (Pris per måned: kr.550,-*) inkluderer de samme tilbudene som i Ordinært medlemskap, men det også gir fullt medlemskap ved Trimhuset Horten og Trimhuset Holmestrand. 

Eksklusivt Medlemskap (Tilleggspris på 350,-* per måned) inkluderer de samme tilbudene som i Ordinært og Duo-medlemskap, samt følgende tillegg:

  • Fri inngang til Aqua Relax alle dager.

  • Gode priser på Personlig Trener.

  • 10% rabatt på Reebok-klær i Concept Store.

  • 25% rabatt på inntil fire behandlinger ved vår Spa-avdeling.

Kontakt oss dersom du ønsker en av disse medlemskapene.


 

SPØRSMÅL?

Noe du lurer på vedr medlemskap hos Trimhuset Horten?
Ta kontakt med vår medlemsrådgiver Vigdis Halvorsen:

Telefon:   33 07 08 03 (Tastevalg 2)
Mobil:     454 19 916
E-Post:    vigdis@trimhuset-horten.no

 

BETINGELSER

Det er 16 års aldergrense på Express.
Et medlemskap eller engangskode er personlig og kan ikke benyttes av andre. Overtredelse medfører politianmeldelse og bot på kr. 1000,-

Medlemskap hos Trimhuset Horten Express er uten bindingstid. Ved oppstart betaler du rest inneværende mnd og påfølgende + Klubbavgift. Oppsigelse av medlemskap skal skje ved fysisk oppmøte på senteret i åpningstiden, hvor eget oppsigelseskjema fylles ut i resepsjonen. 

Medlemskort Trimhuset Horten har inngått fordelaktige avtaler med utvalgte butikker i Horten, hvor våre medlemmer får rabatt ved fremvisning av medlemskortet. Da vi ikke ønsker misbruk av disse avtalene må medlemskortet leveres tilbake hos oss. Mistet kort må erstattes med kr.100,-

*Klubbavgift er en engangsavgift som kommer i tillegg til månedsprisen, som man betaler ved innmelding. Denne koster 199,- ved medlemsskap ved Express-senter, og kr.900,- som duo-/ og eksklusivt medlemsskap.

Ved å fylle ut og sende inn skjemaet blir du registrert som medlem på Trimhuset, samtidig som du bekrefter at du har fylt 16 år, har lest og godkjent vilkårene for medlemskapet, og har sjekket at samtlige telefon- og adresseopplysninger over er korrekte. Registreringen er bindende.