HOS TRIMHUSET HORTEN ER VI OVER 40 HYGGELIGE OG DYKTIGE ANSATTE OG INSTRUKTØRER SOM LEDER DEG GJENNOM OVER 70 GRUPPETRENINGSTIMER I UKEN.
HER KAN DU BLI LITT BEDRE KJENT MED OSS.


ANE ELISABETH MEYER 

Bakgrunn/Utdannelse: Ane har helsefagarbeider i bunn og jobber i barnepassen.

Hun trives god med å leke med barn. Hun er en person som viser omsorg for barn, er imøtekommende og positiv.


unnamed (1).jpg

Angela van Rheen

Bakgrunn/utdannelse: Angela har en variert bakgrunn med utdannelse fra UGB Yoga skole i Drammen, Idrettshøyskolen, Mystic Yoga skole i Mysore, India og TT i Stockholm med Yogamakes.  Hun har kurs i anatomi, meditasjon, og pranyama.

Angela begynte med yoga i 1993 og begynte som instruktør i 2001.  Hennes spesialfelt er YOGA, hvor hun har lang erfaring, både som utøver og instruktør. Angela er energisk, sterk, utholden. Angela er opptatt av at alle opplever mestring og timene hennes er klassisk/Hatha yoga som passer alle.  Hun ønsker å hjelpe andre til å oppleve gleden av yoga.

Yoga timene hennes er en reise for kropp og sjel. Etter endt økt føler du deg rett og slett ”ny” og ladet med positiv energi.


Anine Malen Knoff

Bakgrunn/utdannelse: Anine har bachelor i idrett, ernæring og helse og praktisk pedagogisk utdanning. 

Anine har jobbet på Trimhuset siden 2015. Hun er å treffe i salen, der hun har gruppetimer. Hun er sertifisert Catslide instruktør med nivå 1 og 2.


Anne Maren 1.jpg

Anne Maren EILERÅS

Bakgrunn/utdannelse: Anne Maren er utdannet personlig trener, treningsveileder, spinninginstruktør og kostholdsrådgiver.

Anne Maren ser på trening som en god mulighet til å få overskudd i hverdagen, økt mestringsfølelse, bedre selvtillit og forebygge skader. Med hennes erfaring og kompetanse innen trening gir hun deg en fantastisk treningsopplevelse, og ny motivasjon til å nå de målene du ønsker.


Camilla 2.jpg

Camilla Lammedal

Bakgrunn/utdannelse: Camilla har mange års erfaring med forskjellig typer idrett, blant annet dans og aerobictrening siden 1997. Hun er utdannet Treningsveileder og kostholdsveileder fra Norges Idrettshøyskole og har instruert ved Trimhuset Horten siden 2007 og er lisensiert instruktør i flere konsepter.

Camilla er ei strålende, positiv jente og hun er opptatt av å skape en uhøytidelig, trygg stemning i gruppen. Humor, tilstedeværelse og god kontakt med den enkelte deltager i timen, er viktige stikkord for å beskrive Camilla som instruktør.


Capture.JPG

Connie Aas

Bakgrunn/utdannelse: Connie turnet gjennom hele barndommen, og begynte med kickboxing i 1998. Hun konkurrerte i fullkontakt med bl.a. gull i dansk turnering og NM sølv, og har brunt belte 2.grad. Hun har også bokset siden 2002, og har bl.a. NM gull og deltagelse i nordisk og World cup. Etter å ha lagt hanskene på hylla fortsatte Connie som trener. Trente også en periode med vektløftere, hovedsakelig rykk og støt. Har flere års erfaring som trener i TK's boksegruppe, barne- og ungdomsparti, mosjonist og nybegynnerparti. Har gjennomført grunnleggende trenerkurs i regi av NIF. Er aktiv dommer i boksing med internasjonal grad og styremedlem i Norges Bokseforbund.
 
Connie brenner for boksing både som treningsform og som idrett, med fokus på treningsglede, teknikk, trygghet og effektivitet.


Espen Andrè Halvorsen

Bakgrunn/utdannelse: Espen startet Trimhuset Horten i 2002.  Han har utdannelse som fysioterapeut med diverse spesialkurs innen trening etter dette.  Han har selv drevet med konkurransealpint og fotball på et høyt nivå.

Espen kjører tøffe timer med stor variasjon både i sal, på mølle og ute.  Timene setter krav til deg som deltager og drar deg igjennom et stort utvalg av øvelser.  Han leder timen med stor energi, entusiasme og en klar retning.  Fokuset på gjennomføringen av timen er ut i fra sitt eget ståsted og sin egen fysiske form.  Timene ledes med trygghet og en stø hånd for økt sikkerhet.  I tillegg har Espen seniortimer hvor han leder de godt voksne gjennom en time med trening for hele kroppen.  Her varieres innholdet i perioder for at det skal være innhold for en vær smak.  Timene ledes med humør og passelig intensitet. 

Stikkord er: glede, trygghet og en dose humor.I tillegg brukes Espen der det kreves spesiell kompetanse ved opptrening.  Dette da han som nevt er fysioterapeut med lang erfaringinnen trening og opptrening.


Fredrik.jpg

Fredrik Theodor Fonn

Bakgrunn/utdannelse: Utdannet personlig trener gjennom Gateway College og Høgskolen i Vestfold, samt Bachelor i Idrett, Ernæring og Helse på Høgskolen i Vestfold. 

Fredrik er å treffe i resepsjon og har du spørsmål rundt utføring av en øvelse, øvelseutvalg for en muskelgruppe, eller annen informasjon om Trimhuset? Slå av en prat når som helst!


Frøydis-1.jpg

Frøydis Idås

Bakgrunn/Utdannelse: Frøydis har idrettsfag fra Horten VGS.  Hun er lisensiert Body Pump instruktør fra Les Mills.

Hun har en forkjærlighet for enkle og energiske timer med god treningseffekt.


Capture (1).jpg

Gina Sophie Engebretsen

Bakgrunn/utdannelse: Bachelor i ernæringsfysiologi. PT-utdanning AFPT. Gina har jobbet i treningsbransjen siden 2009 hvor hun har hatt ulike stillinger.

 Gina sine timer er tøffe og morsomme, hvor hovedfokuset er egenkroppstrening og bevegelse. Hun elsker å gi mennesker treningsglede, støtte og ny giv i sine timer og ellers på senteret.


IMG_9908.jpg

Hilde Troneng

Bakgrunn/utdannelse: Utdannet lærer. Hun har trenerkurs via sykkelforbundet. Aktiv amatørsyklist.

Hilde er sta, utholdende, musikalsk og skravlete. Hilde har både gjennom egen erfaring og gjennom utdannelse god innsikt i hva det kreves for å nå målene man setter seg. Trekker praraleller til ute sykling, og har en forkjærlighet til timer som intervall og langkjøring. Liker reale sykkeltimer som tar sikte på å forbedre formen.   


4AE95094-C306-46BA-A185-C8509A1C1AA7.jpeg

Ida L. Anderssen

Bakgrunn/utdannelse: Ida går på Universitetet i Sør-Øst Norge også kjent som Bakkenteigen for lokalkjente. Her tar hun grunnskolelærer utdannelse.

Ida er en blid og rolig jente sim trives godt med barn. Hun viser omsorg, trygghet og gjør sitt beste for at barna skal ha det bra når de er hos Trimhuset.   


Ingrid Sandberg.jpg

Ingrid Sandberg

Bakgrunn/utdannelse: Offentlig godkjent sykepleier, med 15 års erfaring på intensiv post ved Sentralsykehuset i Vestfold.  Utdannet akupunktør ved Nordisk Akupunkturhøyskole i Oslo siden 2000.  Hun har drevet egen klinikk fulltid, siden 2003.  Hun er Master i Qigong.

Ingrid startet med Qigong trening i 2002.  Hun er en av få i Norge med Qigong instruktør status fra Kina i «The Great Stork Qigong».  Ingrid har gått til undervisning hos Jack Lim fra Australia.

Hun har også studert Qigong hos Master Yuan fra Wudang i Kina, mer kjent som Qigong læreren i den siste filmen om Karate Kid (Harald Zwart).  Ingrid arrangerer Qigong turer til Kina hvert år.  Her blir kjennskap til tradisjonell kinesisk medisin flettet sammen med Qigong undervisning på kjente historiske templer og plasser i Kina. Vi er stolte av å kunne tilby Qigong med Ingrid Sandberg på Trimhuset Horten. 


Jannicke Jansdatter Pedersen

Bakgrunn/utdannelse: Jannicke er lisensert Corebar instruktør. Hun kjører også MRL timer og har spinning instruktør kurs.

 Jannicke har alltid trent styrke og kondisjon, og trent Corebar siden 2008.
Jannicke liker å kjøre enkle timer som alle kan følge, med fokus på intensitet. Jannicke er en positiv energibunt med masse utstråling og alltid et vinnende smil på lur.


Jennie.jpg

Jennie-Lovise Bjerke

Bakgrunn/utdannelse: Jennie-Lovise er utdannet personlig trener og har ellers fullført en rekke kurs innen trening.  Hun har også diverse kurs og erfaring som Sanitetssoldat i Forsvaret.

Jennie-Lovise synes styrketrening er gøy og det viser gode resultater på styrke, kropp og beherskelse i det daglige liv. Trening gir stor gleder og dette ønsker Jennie-Lovise å videreformidle til andre.  Hun ønsker at du skal føle deg trygg og oppleve mestring.


IMG_9863.jpg

JennY SVANBERG

Bakgrunn/utdannelse: Jenny har jobbet som instruktør siden 2006. Hun har instruert i timer som aerobic, Stram Opp, MRL, step, corebar, spinning, pump, tabata.

Jenny har en forkjærlighet for enkle, allsidige timer som passer for alle. Hun liker å bruke musikken som en ekstra motivasjon slik at du gir det lille ekstra.  Jenny er opptatt av at du som deltager skal få effektiv og enkel trening i hverdagen.  Som instruktør er Jenny positiv, jordnær og energisk med glimt i øyet.


Jens Petter Andresen

Bakgrunn/utdannelse: Fra Idrettshøyskolen (B-kurs), samt spinning utdannelse fra Schwinn systemet og NTF (Norges Treningssenter Forbund).

Jens Petter har lang og solid erfaring innenfor treningssenter bransjen. Han startet som instruktør i 1995, og har tidligere instruert på ulike senter innefor Elixia, Akropolis kjeden og presentert på convetion i inn og utland. Jens Petter har hatt fagansvar på flere treningsenter kjeder, har samt PT utdanning, treningsleder utdanning og innehar en rekker kurs innen trening.  Jens Petter har hovedvekt på spinning. Jens Petter er en positiv, energisk instruktør og opptatt av ”å se” hver enkelt deltager i timen. Teknikkråd fremlagt på en pedagogisk måte, krydret med stemning og humor, skaper gode treningstimer som gjør at gruppen får mest mulig ut av treningen.


IMG_9856.jpg

Johan Harris-Christensen

Bakgrunn/utdannelse: Instruktør siden 1997. Trainer Les Mills Norge 2000-2005,  Fagleder Fysisk fostring i Sjøforsvaret.

Johan har lang idretts bakgrunn, blant annet fra friidret,  håndball, sykling og Tiathlon. I tillegg til å instruere på Trimhuset, har Johan presentert spinningklasser på diverse treningskongresser og weekendsamlinger for instruktører fra hele landet. Johan vektlegger det å gjøre treningen enkel og effektiv, kombinert med god stemning og bra musikk. Kort og godt: å skape en god treningsopplevelse for deltagerne på alle nivåer.


Kathrine Brien

Bakgrunn/utdannelse: Anatomi, fysiologi og treningslære, gruppetrenings og sykkel instruktør fra Norges idrettsskole samt  S.A.F.E. (Scandianvian Academy of Fitness Education).  Pilates utdanning fra Pilates Room i Oslo.

Sertifisert Catslide instruktør, Corebar instruktør, Krønsj instruktør, styrke instruktør og ball instruktør samt en rekke andre kurs. Coach utdanning fra Wien og Norge i 2014 og 2015.

Kathrine har et velkjent instruktørnavn i Vestfold siden 1997. Hun har mange års bakgrunn fra bransjen, både som instruktør, gruppetreningsansvarlig og dagligleder av treningssenter. Kathrine er en tydelig og pedagogisk instruktør. Kathrine kjører alle type timer. Hun jobber mye med hver enkelt deltager, for å sikre riktig teknikk og utførelse i bevegelsene, noe som gir maks effektivitet i treningen.


50685903_2052413444795198_4461416069201920000_o.jpg

Marie Cederby

Bakgrunn/utdannelse: Utdannet lærer. Marie har mange års erfaring med forskjellige typer idrett, som trener og utøver, blant annet håndball og friidrett.

Marie er en tydelig, inkluderende og pedagogisk instruktør. Hun har et mål om å skape god stemning i salen samt å gi en positiv treningsopplevelse for alle deltagerne.

Marie liker enkle og effektive timer som alle kan følge og som gir den enkelte mestringsfølelse.  


Marie.jpg

Marie Jackobsen

Bakgrunn/Utdannelse: Utdannet Treningsveileder fra NIH (Norges Idrettshøyskole) og Personlig Trener. Hun er også utdannet innenfor ernæring og sertifisert livsstilsendrings-instruktør. Marie har mange års erfaring som instruktør, innenfor ulike gruppetimekonsept.  Ferdig utdannet fysioterapeut i 2017.

Marie er ei sprudlende og glad jente som ELSKER å trene! Denne treningsgleden smitter lett over på deltagerne. Hun kan også være litt "streng" og kreve full innsats av den enkelte. Slikt blir det resultater av! Marie har alltid drevet med ulike typer idrett, blant annet friidrett. Du vil bli imponert over hvor sprek denne jenta er, og hun slår knockout på de fleste gutta, både i styrketrening og kondisjon. Dette er Trimhusets egen lille Duracell-kanin.


Marie-Elise Eriksen

Bakgrunn/utdannelse: Marie-Elise har en bachelor i Idrettsvitenskap retning idrettsbiologi fra Norges Idrettshøyskole og har Personlig Trener utdaning fra AFPT. Sertifisert spinningsinstruktør fra ELIXA.  Hun har bakgrunn fra svømming, og er instruktør i svømmeopplæring for barn og aquafitness instruktør.

Som instruktør er hun mest å treffe i spinningsalen, men også på ulike styrketimer i sal.


Marion Therese Aavik.jpg

Marion Therese Aavik

Bakgrunn/utdannelse: Tidligere utøver i Taekwondo og kickboksing, 7 års erfaring som spinning og gruppetreningsinstruktør. Fordypning i Tai Chi, Qigong, Meditasjon og eksamen i Pilates.

Marion startet som taekwondo og kickboksing instruktør i New York da hun var 20 år. Etter å ha lagt hanskene på hylla jobbet hun blant annet på Spenst Ski i 7 år, med spinning, mor og barn, mrl og seniortimer. Marion er en positiv, energisk og motiverende dame med glimt i øyet og masse godt humør. Smilet og latteren sitter løst på timene kombinert med maks treningsutbytte.


IMG_9851.jpg

Marthin Storm Hansen

Bakgrunn/utdannelse: 
Politihøgskolen med bl.a. grunnfag idrett. Tidligere trener for fotball- og håndball-lag og diverse lederutdanninger. Har allsidig erfaring som turner, skiløper, sykling, fotball og håndball – og ultraløp. Bl.a. fullført Norseman, Expedition Amundsen, Sahara Ørken Race og Jungle Ultra i Amazonas. 

Marthin innehar stort indre driv for det å mestre. Mottoet hans er at man kan få til utrolige bragder og prestasjoner dersom man tør, gidder å gjøre det som er påkrevd og fullfører. Det er HODET som bestemmer – IKKE hvor stor eller liten du er – ei heller lett eller tung, ung eller gammel. «Alle skal med» - å prestere som gruppe tilfører en dimensjon som er større enn å fullføre alene.Forøvrig har Marthin en stor forkjærlighet for musikk med trøkk i på sine timer.


Capture.JPG

MORTEN SEMB

Bakgrunn/utdannelse: 
Morten har vært spinning instruktør i 8 år i Holmestrand. Han har også vært innom Wellness i Horten. Han har ellers vært meget aktiv hobby syklist og har syklet mange ritt. Løpt halv Marathon og vært med på flere mindre triatloner. 

Morten er opptatt av musikk og bruker musikken aktivt i spinn timene sine. Variert musikk med lystig tone og gode innslag fra 90 tallets pop.   Det skal være gøy og trene!


Trimhuset+instr-109-Edit.jpg

ODA ELINE AASLAND

Bakgrunn/utdannelse: 

Oda Eline er utdannet på Norges idrettshøyskole. Jobber nå på Universitetet i Sørøst-Norge som undervisningslektor hvor hun utdanner kroppsøvningslærere.

Et viktig fokus for Oda Eline er bevegelsesglede, det å like å være i bevegelse gjennom ulike former for trening. Oda Eline er instruktør på løpetimer, sykkeltime, styrketimer, samt yogainstruktør. Hun liker å se helheten i treningen, og brenner for å legge til rette for en god mestringsfølelse både underveis og etter endt treningsøkt.


PBP-FUDe.jpeg

Pernille Eik Lunde Løvlie 

Bakgrunn/utdannelse: Pernille har flere års erfaring fra dans og har trent aerobic siden tenårene. Hun er en SAFE lisensiert aerobic instruktør fra Norges Idrettshøyskole. Hun begynte å jobbe som aerobic instruktør på Centrum Trim og Helse/WellnessClub i 2002. Pernille er også utdannet som kostholdsveileder ved Norges Idrettshøyskole samt kurset innen en mengde treningskonsepter. 

Pernille er en positiv person som legger vekt på treningsglede og mestring gjennom pedagogisk oppbygging av programmene. Selv om Pernille har instruert i mange forskjellige typer klasser, har dans alltid ligget nærmest hennes hjerte, hun har også instruert dans på La Salle de Danse. Godt humør samt god kontakt med kundene er ting som kjennetegner Pernille.


Ragnhild Hillestad Andersen

Bakgrunn/utdannelse: Ragnhild har flere års erfaring som spinninginstruktør og kjører også styrke og Bootcamp.

Ragnhild er en energisk instruktør som gir mye av seg selv.  Hun har alltid et smil på lur og har timer med masse energi.


Ragnhild Myrstad-CHRISTENSEN

Bakgrunn/utdannelse: Sportikus spinning, Active skolen: grunnkurs anatomi/fysiologi, spinning, step og aerobic. Sertifisert Body Step og Body Pump instruktør.

Ragnhild er tøff, energisk og har evnen til å pushe deg til å gi det lille ekstra. Liker å kjøre harde, tøffe treningsøkter, som utfordrer deg maksimalt! Med mange års erfaring i bransjen samt et glødende engasjement for trening blir treningene til Ragnhild alltid en topp opplevelse. 


Randi Øvergård

Bakgrunn/utdannelse: Grunnfag/mellomfag medisin, utdannet akupunktør, og har gjennomført diverse instruktørutdannelser.  Har instruert i forskjellige typer gruppetrening siden 2005.

Randi er ei sprudlende jente, som med sitt positive og milde vesen fenger mange deltagere… Og Randi ser riktignok kanskje snill og uskyldig ut, men bak fasaden befinner det seg en heftig AFRO MOVES dame, som ikke er redd for å trekke ut hårstrikken og slå seg løs! Randi er opptatt av å fremheve treningsglede, liv og moro på timene sine.

Riktig teknikk blir også vektlagt nøye. Randi har dessuten fokus på å variere musikk og rytmer, for å skape skikkelig stemning og for å få deltagerne til å gi alt på trening.


Regine Thorkildsen

Bakgrunn/utdannelse: Jobber i barnepassen på Trimhuset Horten.  Regine er imøtekommende, sosial og glad i barn.


Robin.jpg

Robin Gjessing

Bakgrunn/utdannelse: Instruktør i spinning å sykkel gjennom mange år.  Sykkel spesifikk treningsmetodikk som spesialfelt. Robin har konkurrert på landevei-og terrengsykkel i en årrekke og kan karakteriseres som en ekte supermosjonist. 

Robin liker harde og intensive treningsøkter, med fokus på struktur, mål og med klare paralleller til sykling ute.  Sammen med nøye utvalgt musikk gir dette deltagerne maksimalt utbytte av treningen. Robin er levende opptatt av, og studerer all kunnskap rundt trening.  Målet er at treningen skal gi mest mulig effekt på kortest mulig tid. 


Rolf Marthinsen

Bakgrunn/Utdannelse: Rolf har mange års fartstid i instruktørbransjen.

Med sitt lune og tillitsvekkende vesen, kjører han populære spinningtimer som motiverer og gir utmerket treningseffekt. Rolf legger vekt på å tilføre litt av tankegangen fra utesykling inn i spinningsalen.

Han er dessuten opptatt av å bruke musikken aktivt, for å skape flyt og energi i timene.


Capture (1).jpg

SHIRLEY LANGHELLE

Bakgrunn/Utdannelse: Shirley har drevet med dans fra ung alder men har danset profesjonelt i 5 år. Før dette gikk hun ulike linjer og fordypninger innenfor dans. Hun underviser aktivt både i Norge og i utlandet i stiler som African House og Dancehall.

I tillegg jobber hun som danser ved Tabanka Dance Ensemble (danseambassadør 2018) som er et afrikanistisk danse kompani i Oslo og er instruktør ved Verzatile Dancestudio i Horten. Med dette så har hun stått på store scener som Den Norske Opera & Ballett og Dansens Hus. Hun har danset på VG TOPP 20 Lista, Stjernekamp og stått på diverse scener i utlandet. I 2017 reiste hun til Uganda og produserte, etter eget initiativ og med støtte fra Kulturrådet, en oppsetning hvor det var samarbeid mellom lokale danseutøvere og dansere fra Norge.


Simen Alexander Bekkevold

Bakgrunn/utdannelse: Simen har jobbet som instruktør siden 2012. 

Han har spinninginstruktør kurs, samt lang erfaring fra å være aktiv syklist ute og innendørs siden 2002.


Sissel Normann Jacobsen

Bakgrunn/utdannelse: S.A.F.E skolen i Stockholm (Scandianvian Academy of Fitness Education) , Schwinn Spinning instruktør og Fitness Yoga instruktør fra NIH (Norges Idrettshøyskole), Les Mills utdanning og diverse andre kurser innenfor trening. Hun er dessuten lisensert ZUMBA instruktør.

Sissel har lang fartstid innenfor treningsbransjen. Hun er kjent for å være en meget dyktig instruktør, med sterk personlig utstråling og gode pedagogiske evner, hvor flyt og logikk i oppbyggingen står sentralt.

Sissel instruerer i alt fra Dance Aerobic og Step med litt utfordring for både hode og kropp, til Styrketimer hvor fokuset er på den enkelte deltager for å oppnå maks effekt av treningen. Hun har også et stort hjerte for Yoga timer hvor man vektlegger helhet; styrke og smidighet i klassisk stil med pusten som drivkraft.    


IMG_9883.jpg

Sofie Steinvik

Sofie er utdannet lærer i bl.a. kroppsøving og mat og helse. I tillegg har hun en del kurs i løping, løpeteknikk og riktig bruk av utstyr. 

Lidenskapen for løping startet som et veddemål om å løpe maraton, da ble hun bitt av basillen og løp mye. Hun fullførte sin første maraton i 2012 og konkurrerer på distanser fra 5000m til maraton. 

Sofie synes det er viktig med god kvalitet på treningsøktene og å trene jevnlig, samtidig som man får nok restitusjon så man holder seg skadefri. På løpetimene vil hun holde langintervaller med høy intensitet for å få øke den aerobe utholdenheten. 


Svend Ole Sørensen

Bakgrunn/utdannelse: Autorisert Trener 1 i terreng og landevei sykling fra NCF. Mange års erfaring som treningsveileder i styrkesal. Instruktør og trener i spinning og utendørs sykling siden 2005.

Svend Ole har drevet med trening hele livet, og har en stor forkjærlighet for sykkel, både inne og utendørs. Han holder høy intensitet og blir regnet for å være en ”hardhaus” i timene sine. Men selv om Svend Ole er en tøffing som krever full innsats, kan han også legge opp gode treninger for nybegynnere. Han har blant annet kjørt Easy Life grupper i spinning med stor suksess. Det viktigste for Svend Ole er nemlig at den enkelte deltager gir alt - ut i fra sitt eget nivå. Slik blir det resultater av.


Capture (1).jpg

Therese Hansen

Spesialfelt: Zumba

Bakgrunn/utdannelse: Utdannet ambulansearbeider og jobber 100% som dette. Lisensiert zumbainstruktør siden slutten av 2017.

Therese er lisensiert zumbainstruktør, og her gjennomført kursene Zumba Basic 1, Zumba Basic 2 og Zumba Pro skills. 

Timene til Therese er morsomme og uhøytidelige, og det ristes løs til Zumbas egen musikk. Her er det rom for alle, timene kan enkelt tilpasses den enkelte, og det aller viktigste for Therese er at alle smiler når timen er over! 


Tonje Linchausen Skar

Bakgrunn/utdannelse: Idrett grunnfag, ett år som idretts offiser i den Norske Marine.

Tonje er ei tøff jente med masse glimt i øyet. Noe som gjenspeiler seg i timene hennes. Tonje er aktiv rugby spiller og spiller fast på kvinne landslaget. Stikkord for timene til Tonje er intensitet, engasjement og alltid et smil på lur. Innsats gir resultat!


Tor Henning.jpg

Tor Henning Forberg

Bakgrunn/utdannelse: Tor Henning har lagt tilbake 4 års studie på Norges Idrettshøyskole, han er utdannet Personlig Trener, har sykkelinstruktør utdannelse og trener 1 kurs i håndball.  Han er et kjent ansikt innen håndball da han har spilt på høyt nasjonalt nivå i 10 år.  Tor Henning har også erfaring innen styrketrening, sykling, triathlon, slalåm og volleyball.  Han er med andre ord en allsidig mann.

Tor Henning er en blid kar med allsidig bakgrunn som kommer våre medlemmer på Trimhuset til gode.  Han er rolig, trygg og bevist på hvordan han kjører sin klasse.  Her får du max utbytte!


TRILLE.jpg

Trille Staubo:

Bakgrunn/utdannelse: Trille er offentlig godkjent Mensedieck Fysioterapeut  fra Oslo med 30 års erfaring fra inn og utland.

Hun er sertifisert Aktiv med Artrose - fysioterapeut, og har tatt etterutdanning innen kinesio-tap, idrettsrelatert skader, ridefysioterapeut bla.  

Trilles interesseområder er nakke, skuldre, rygg, hofte, knær, føtter, funksjonell kroppsholdning og idrettsrelatert skader.  Du kan treffe Trille på hennes Mensendiecktrim på Trimhuset.


Truls-Petter Gren Strøm

Bakgrunn/Utdannelse :  Sertifisert personlig trener og Rehab Trainer ved AFPT. Han innehar en rekker kurs og lisensieringer.  Truls-Petter er Personlig Trener ansvarlig på Trimhuset Horten. 

Han kjører spinningtimer, basistimer og bevegelighets økter.  Han er en energisk og motiverende instruktør som løfter treningen din opp på et nytt nivå.  Han er opptatt av at medlemmene skal lære og ta med seg detter videre i den aktive hverdagen, å da bruke dette som et verktøy for å holde motivasjon og progresjon oppe som er nøkkelen for å lykkes. 


Vegar+%283%29.jpg

Vegar Marthinsen

Bakgrunn/utdannelse: Vegar går på idrettslinja på Horten VGS.  Han er sykkelinstruktør, lisensiert BodyPump, BodyAttack og BodyStep instruktør fra Les Mills.  Han er også lisensiert Corebar instruktør.

Vegar har tatt instruktør rollen med storm, han er det fødte talent.  Han er tydelig, imøtekommende og ser hvert enkelt individ.  Vegar er opptatt av at trening skal være gøy og at det skal passe for alle uavhengig av alder, kjønn og treningsstilstand. Vegar ånder treningsglede, dette er en kar som vi alle får mye glede av sammen med i tiden fremover.


Veronica Kårvatn Johansen

Bakgrunn/utdannelse: Veronica har fagbrev i barne og ungdomsarbeider.

Veronica er å treffe i barnepassen.  Hun er glad i barn.  Veronica er en aktiv, blid og utadvendt person.


Vidar Jensen

Bakgrunn/utdannelse: Vidar startet som instruktør i 2007.  Han har bakgrunn fra diverse kurs, convention og sertifisert sykkel instruktør gjennom Spenst.

Vidar liker å kjøre harde timer med høypuls.  Her får du full uttelling på din kondisjonsøkt.


Vigdis.jpg

Vigdis No`omi Halvorsen

Bakgrunn/utdannelse: Vigdis har jobbet med salg, service og markedsføring i hele sitt yrkesaktive liv.

Vigdis er generelt glad i mennesker og har som mål at DU skal føle deg velkommen og sett.  Har du spørsmål…ta kontakt.  Dersom hun ikke kan svare setter hun deg i kontakt med noen som kan.