TRIMHUSET HOLMESTRAND ER 1200 KVM TRENINGSENTER, FLOTTE TRENINGSSALER, GRATIS PARKERING, CA 40 GRUPPETRENINGSTIMER I UKEN, DYKTIGE INSTRUKTØRER OG HYGGELIGE MEDLEMMER!


Trimhuset-instr-90-Edit.jpg

Gruppetrening I SAL

Bak gruppetrenings - begrepet finnes det en rekke ulike former for trening i sal. På vår timeplan har vi tilbud til de aller fleste, uansett alder og nivå. Gruppetrening gir deg glimrende mulighet til å variere treningen.

Velg mellom alt ifra enkle, myke timer uten hopp som Pilates og Body Balance til Seniortrim, Styrke, Spinning, 
Basistrening og ZUMBA m.m. fordelt på
tre gruppetime-saler. 

Slider4trimhuset.jpg

Styrke og kondisjon

Våre styrke- og kondisjonsavdelinger består av et rikt utvalg av apparater, sykler, tredemøller, ellipsemaskiner, romaskiner og rikelig med frivekter.

 

 

 

 

LES MER >

TRENINGSVEILEDNING

Vi skreddersyr et personlig tilpasset treningsopplegg for deg. 2x 25min med Personlig Trener er inkludert i medlemskapet. 

Alle våre treningsveiledere har solid bakgrunn innenfor trening og er enten fysioterapeuter eller utdannet Treningsveileder/Personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole, el. Vi har også rene livsstilsendring-kurs for de som ønsker det.


VIDEO-OMVISNING I VÅRE LOKALER

Klikk på filmen til venstre, og ønsk deg selv velkommen til Trimhuset Horten.

Hos oss får du trening, behandlinger, gratis parkering, gratis barnepass, egen frivektsavdeling, seniortrim,  kondisjonsavdeling, spinningsal, sal for gruppetimer, egen PT-sone, garderober, ute-trening, personlige trenere, livsstilskurs, test-lab og butikk.

Alt dette fordelt på over 1200 Kvm med lyse og luftige lokaler. 

Velkommen til Trimhuset Holmestrand!


UNDER 16-MEDLEMSKAP

Medlemskapet er helt uten bindingstid, gir fri tilgang til alle saltimer, kondisjon og styrketrening med egen kroppsvekt, og inkluderer 1x25min med Personlig Trener.

Det er ikke tilgang til vekter/appater for de under 15 år, men det er satt av egne "UNG"-timer på timeplanen hver uke, med tilrettelagt styrketrening for de mellom 13-15 år. Du kun trene i bemannet åpningstid. Dersom du skal trene i ubemannet åpningstid MÅ du trene sammen med foreldrene dine(forutsatt at de er medlem).

Ung.jpg

RentSenter.png

TRIMHUSET ER ET RENT SENTER

Rent Senter er et forebyggende antidopingprogram med fokus på kompetanseheving, informasjon og mulighet for dopingkontroll.

Trimhusets medlemmer må signere senterets antidopingregler ved innmelding, og skal gjøres kjent med at senteret har avtale med Antidoping Norge (ADNO).


Personlig trening

Trenger du motivasjon for å komme skikkelig igang? Trener du jevnlig, men savner resultater av treningen? Da vil våre personlige trenere kunne hjelpe deg. 

Kom i form på kortere tid, fordi personlig trening får deg til å yte maks innsats på hver treningsøkt.  Treningen legges opp ut ifra det nivået du befinner deg på, enten du er utrent eller allerede godt trent. Vi tilbyr både innnendørs og utendørs trening.

Bilde 14.10.2016, 14.58.12.jpg

UTENDØRS TRENING, TURER OG ARRANGEMENTER

Trimhuset tilbyr langt mer enn bare innendørstrening.
Vi arrangerer blandt annet BootCamp-trening på Rørestrand, landeveissykling, løpegrupper og mange andre utendørsaktiviteter for alle som ønsker å delta.

Trimhuset vektlegger sosialt samvær og trivsel blant våre medlemmer og ansatte, og arrangerer jevnlige turer i inn- og utland, sosiale arrangementer, eventer, kampanjer og andre sosiale tilbud for alle våre medlemmer. Følg med på våre nyhetssider for å få med deg hva som skjer!

SENIORTRIM - MER ENN BARE TRENING!

Trimhuset har gode tradisjoner for seniortrim; Flere skreddersydde saltimer, faste månedlige seniorlunsjer på senteret, årlige turer i inn- og utland med trening og utflukter, samt fast Seniorlunsj første tirsdag i måneden, hver måned kl.11:00 - 13:00, og Fredagscafè hver fredag kl.11:00-13:00.

For Trimhusets seniortrimmere er ikke som alle andre seniorer. Dette er nemlig verdens beste seniorer ifølge våre instruktører. Hvorfor? Maken til trivelig gjeng vil du nok ikke finne noe annet sted i verden. Her er det smil. latter, stå-på-vilje og positive kommentarer i fleng.

Bli en av Trimhusets seniortrimmere idag!


BARNEPASS

Velkommen til vår barnepass avdeling, med en koselig tegneplass, TV krok med DVD spiller, diverse leker, barnesklie, bøker, osv. 

Aldersgrense 0 – 10 år.

Avdelingen er bemannet med erfaren barnepasser (september til juni) på følgende tidspunkt:

Man: 08:45 - 12:00 / 16:45 - 20:15

Tir: 17:45 - 20:15

Ons: 16:45 - 20:15

Tors: 09:45 - 13:00 og 17:45 - 20:15

Fre: 08:45 - 12:00 og 17:45 - 19:15

Lør: 09:15 - 12:00