TRIMHUSET HORTEN ER 2600 KVM TRENINGSENTER MED FLOTTE TRENINGSSALER, GRATIS PARKERING, OVER 70 GRUPPETRENINGSTIMER I UKEN, DYKTIGE INSTRUKTØRER OG HYGGELIGE MEDLEMMER!


ORDINÆRT MEDLEMSKAP

Medlemskap inkluderer bruk av styrke og kondisjons-avdeling, samt gruppetreningstimer. Du kan trene så mye du vil i senterets åpningstid, og delta på så mange gruppe-treningstimer du ønsker i løpet av uken. 

Inkludert er 2x25min med Personlig Trener som legger opp et personlig tilpasset treningsopplegg for deg, samt bruk av vår Aqua Relax avdeling hver søndag (20 års grense).

 

Pris:
Per måned: kr.505,-*
Elev/Student/Honnør: kr.445,-*
Bedrift: kr.470,-:

DUO
MEDLEMSKAP

Medlemskapet inkluderer de samme tilbudene som i Ordinært medlemskap, men det også gir fullt medlemskap ved Trimhuset Horten Express og Trimhuset Holmestrand.

Dette er medlemskapet for deg som vil ha tilgang til alle våre sentere.

 

Pris:
Per måned: kr.550,-*
Elev/Student/Honnør: kr.550,-*
Bedrift: kr.550,-*

pt2.jpg

Eksklusivt Medlemskap

Medlemskap inkluderer de samme tilbudene som i Ordinært og Duo-medlemskap, samt følgende tillegg:

Fri inngang til Aqua Relax alle dager - Gode priser på Personlig Trener - 10% rabatt på Reebok-klær i vår Concept Store - 25% rabatt på inntil fire behandlinger ved vår Spa-avdeling

 

Pris:
Per måned: kr.350,-*
(Obs: Prisen kommer i tillegg til Ordinær/Duo medlemspris)

Ung.jpg

UNDER 16 Medlemskap

Spesial-medlemskap for ungdom under 16 år.

Medlemskapet er helt uten bindingstid, gir fri tilgang til alle saltimer, kondisjonsavdeling og styrketrening med egen kroppsvekt, og inkluderer 1x25min med Personlig Trener.

Det er ikke tilgang til vekter/appater for de under 15 år, men det er satt av egne "UNG"-timer på timeplanen hver uke, med tilrettelagt styrketrening for de mellom 13-15 år.

 

Pris:
Per måned: kr.445,-*
(Obs: Klubbavgift på kr.299,- betales ved innmelding)


*Klubbavgift er en engangsavgift man betaler ved innmelding.
Denne koster kr.900,- ved Ordinær, Honnør, Duo og Eksklusiv - kr.450,- for Student og Bedrift - kr.299,- for Under 16.


 

BLI MEDLEM IDAG!

Ønsker du å bli medlem, eller er det noe du lurer på vedr medlemskap hos Trimhuset Horten? Ta kontakt med vår medlemsrådgiver Vigdis Halvorsen:

Telefon:   33 07 08 03 (Tastevalg 2)
Mobil:     454 19 916
E-Post:    vigdis@trimhuset.no

 

BETINGELSER

Medlemskap hos Trimhuset Horten gjelder for minimum 12 måneders binding, og oppsigelse av medlemskap skal skje ved fysisk oppmøte på senteret i åpningstiden, hvor eget oppsigelseskjema fylles ut i resepsjonen. 

Aldergrense for medlemskap 13år (Saltimer, kondisjon og styrke med kroppsvekt).
15 år: Tilgang til styrketrening med vekter og apparater. 16 år: Tilgang til Express-senter.

Medlemskort Trimhuset Horten har inngått fordelaktige avtaler med utvalgte butikker i Horten, hvor våre medlemmer får rabatt ved fremvisning av medlemskortet. Da vi ikke ønsker misbruk av disse avtalene må medlemskortet leveres tilbake hos oss.
Mistet kort må erstattes med kroner 100,-