Vi Nærmer oss åpning!

 

Kjære medlemmer av Trimhuset og Focus Norway

Myndighetene gikk for noen dager siden ut og informerte om at Treningssenterne  i Norge SER ut til kunne åpne igjen mandag den 15 juni, dog med visse restriksjoner.

Vi tar derfor (så fremt ikke ting endres radikalt den neste uken) høyde for at vi med stor sannsynlighet også vil kunne åpne våre senter denne dagen.

Myndighetene og FHI ( folkehelseinstituttet) jobber nå med bransjestandarden til treningssenter bransjen, og vil gi oss mer informasjon om denne i løpet av den kommende uken.

Denne bransjestandarden er VELDIG VIKTIG, og vi har allerede jobbet i flere uker for å etterkomme de kravene som myndighetene til nå har satt føringer for kommer. DETTE for å ivareta DERE som medlemmer og DE ansatte på senterne på best mulig måte. Dette blir som vi alle skjønner, det viktigste for oss alle i tiden som kommer.

Vi kommer tilbake til dere i løpet av noen dager med mer informasjon om dette, og den endelige bekreftelsen på en re åpning den 15 juni. Jeg kan legge til at vi gleder oss enormt til å kunne åpne opp igjen etter denne tiden vi nå alle har vært inne i. Vi gleder oss veldig til å se dere alle igjen.

Vi er virkelig klare til å åpne opp igjen!!
Mvh Espen og resten av gjengen på Trimhuset og Focus