VEIEN VIDERE...

Kjære medlem av Trimhuset og Focus. 

 Stengingen av våre senter tredde i kraft torsdag 12 mars kl 12:00 og vil vare frem til og med torsdag den 26. mars. Dette etter pålegg fra myndighetene. Vi gjør løpende vurderinger på situasjonen, og vil oppdatere informasjonen etter hvert som situasjonen utvikler seg.

 Coronakrisen har satt Trimhuset og Focus i en vanskelig og ekstraordinær situasjon. Vi gjør likefullt vår del som et ledd i den nasjonale dugnaden - som i denne fasen innebærer å stenge treningssentrene våre. 

Les videre på denne siden for å få litt inspirasjon til hjemmetrening, svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får om dagen, samt hvordan DU kan hjelpe Trimhuset og Focus gjennom denne perioden, slik at vi alle har et senter å komme tilbake til når dette er over!


Hjemmetrening

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å fortsette å ta vare på sin egen helse ved å være aktive, men å samtidig respektere retningslinjene gitt av FHI.no.

Vi har derfor lagt til rette for hjemmetrening ved å utvikle flere treningsprogram som kan utføres i sitt eget hjem, gjennom Facebook-Gruppen “Hjemmetrening for medlemmer av Trimhuset og Focus".


Et senter å komme tilbake til….

Vi håper inderlig på din støtte i denne tiden, så vi kan være best mulig stilt til å igjen kunne tilby DEG trening, og våre kjære ansatte og instruktører en arbeidsplass å komme tilbake til, når livet etterhvert returnerer til normalen. 

Trimhuset og Focus er KUN det de er på grunn av dere - våre kjære medlemmer!
Vårt fokus nå er å sørge for at DU har et treningssenter å komme tilbake til når myndighetene igjen åpner for dette. Vi har forståelse for at mange av dere også privat er satt i en vanskelig situasjon, men vi vil gjerne - med stor ydmykhet - anmode de av dere som kan om å gi oss en hjelpende hånd til å komme igjennom denne perioden. Dette kan dere gjøre ved å avstå fra å fryse eller si opp medlemskapet i perioden vi holder stengt. (Per nå vet vi at det er stengt frem til 26. mars.) 


På forhånd takk for støtte og forståelse -  vi ser frem til å se deg igjen.  
Alle oss Trimhuset og Focus Norway


Kundeservice - Spørsmål og Svar

Vi ber om forståelse for at det nå til tider er stor pågang på kundeservice, og at det vil ta litt lengre tid å få svar på henvendelser.  Vi har på bakgrunn av dette forfattet noen spørsmål og svar under som sikkert er mange av de spørsmålene dere som medlemmer lurer på.

Vi har enda ikke all informasjon klar da situasjonen utvikler seg stadig raskt og vi faktisk ikke vet hvordan dette vil fortsette. Vi vil oppdatere informasjonen om hvordan dette vil berøre ditt medlemskap når situasjonen er litt klarere. Vi oppdaterer denne siden fortløpende.

 

Aktuelle spørsmål:

Kan jeg fryse medlemskapet mitt under denne pågående pandemien?
På Trimhuset og Focus er det mulig å fryse medlemskapet, men vi anbefaler at du avventer og ser hvordan situasjonen utvikler seg. Vi har pr nå fått informasjon om at vi må holde stengt frem til den 26 mars. Vi jobber med å finne løsning for en kompensasjon, vi vil så fort vi har gode svar komme tilbake med mer informasjon.

Kan medlemskapet på våre senter sies opp?
Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å ikke forhaste seg med en eventuell oppsigelse av medlemskapet. Grunnen til dette er at det ikke utgjør noen forskjell om man sier opp i dag eller i slutten av måneden, oppsigelse blir ikke registrert før den første dagen i påfølgende måned uansett. Ved en oppsigelse vil man miste de fordeler man har opparbeidet seg som medlem av våre senter. Vi vil så fort vi har mer informasjon og når vi har funnet en løsning som kompenserer for tiden våre sentre må holde stengt komme tilbake til dette.

 Kan jeg bryte medlemskapet mitt i bindingstiden?
Du kan ikke si opp medlemskapet dersom du er i bindingstid. Vi vil så fort vi har mer informasjon og når vi har funnet en løsning som kompenserer for tiden våre sentre må holde stengt komme tilbake på dette.