Tur til Sjoa Rafting!

Fredag 8. juni til søndag 10.juni 2018.

DSC8031.jpg

Om Sjoa Rafting

De er kjent for å ha fokus på naturopplevelsene, og det sies at de gir sine gjester en opplevelser utenom det vanlige.

Sjoa Rafting har den beste beliggenheten i Sjoa, som nærmeste nabo til elva.  Etter en dagstur i Sjoa slipper man våte og kalde bussturer etter aktivitetene! Leiren er unik, og skaper den perfekte atmosfæren rundt turen. Leieren er et samlingssted for aktiviteter, og villmarkscamp for den som vil sove i lavvo, og innendørs overnatting for den som ønsker det.

DSC_7655.jpg

Agenda:

Fredag - Buss fra Horten kl:12:00. Det er beregnet 6 timer kjøretid, det blir 3 timer før en times matpause, så tar vi fatt på siste kjøre etappe på 3 timer.  Når vi kommer frem vil det bli servert spekemat-tallerken rett før kl:21:00.

Lørdag - Frokost kl:09:00.  Kl:10:00 er det klart for en dagstur med rafting som varer i ca. 5 timer og det er da inkludert et varmt måltid underveis.  Kl:19:00 blir det to rettes middag i mathuset.  Denne dagen blir det også mulighet for å benytte seg av badestamp med plass til 56 personer samtidig. 

Søndag - Frokost kl:09:00.  Etter dette blir det hjemreise.

DSC_8200.jpg

Praktisk info:
Utstyret du trenger for turen er:
Ullsokker, ullgenser eller ull/fiberundertøy og håndklede. Om du ønsker å bruke egen våtdrakt, er det anledning til det. Ellers holder Sjoa Rafting våtdrakter av typen Long John, neoprenjakker og våt/surfesko, samt øvrig sikkerhetsutstyr. Ta hensyn til vær- og temperaturforhold.
Husk liggeunderlag og sovepose ved overnatting i lavvu.

Ønsker du og ha med deg en som ikke er medlem på Trimhuset er dette ikke noe problem, alle er hjertelig velkommen!

DSC1606.jpg

Hva ligger i prisen og hvorfor er det to forskjellige pakker? 

I prisen ligger det spekemat-tallerken når vi kommer frem fredag kveld. Overnatting fredag til søndag. Frokost lørdag og søndag morgen. Dagstur med rafting i 5 timer med et varmt måltid. Mulighet for badestamp på lørdag kveld. 2 retters middag lørdag kveld. 

Så hvorfor er det to forskjellige pakker? 

Det er to overnattingsmuligheter. Valgmulighet 1 er i sovehus inkl.sengetøy og valgmulighet 2 er i Lavvo, her må du huske sovepose og liggeunderlag. Derav skiller prisen noe. 

Ps. buss kommer utenom denne prisen og vil ligge på mellom 400,-kr og 500,- kr. Dette vet vi mer om når vi nærmer oss og hvor mange vi blir. Betaling av buss tas med vipps når vi reiser til Sjoa.

Du kan velge mellom pakke 1 og 2. 

1. Sovehus, rommene er fra tomanns- til 8 mannsrom= 2640,- kr pr.person.

2. Lavvo, lavuuene er store og komfortable og de fleste har tregulv og ovn. De fleste lavvuene har komfortabel plass til 18 pers. = 2180,- kr pr.person.

Betalingen gjøres direkte til Sjoa Rafting når vi er der.

Påmeldingen gjøres på Trimhuset, påmeldingsfristen er 15.april og er bindende.