Trimhuset og focus har blitt en del av Mova Group!

Kjære medlem!

TRIMHUSET OG FOCUS  har store planer om videre vekst, og har de siste årene jobbet aktivt med å etablere partnerskap med andre aktører i markedet, gjennomgått en rekke prosesser, hvor vi blant annet har landet på et felles identitet for vårt sammen fusjonerte selskap, MOVA AS.

MOVA Group ønsker å motivere befolkningen til et sunnere, bedre og mer aktivt liv. Vi ønsker å senke terskelen for å dra på trening, og vi tilrettelegger for fysisk aktivitet og mestring for alle, uavhengig av alder, bakgrunn og fysiske forutsetninger. Vi jobber også for å bli en synlig, lokal aktør, hvor våre sentre vil være sosiale møteplasser våre medlemmer føler tilhørighet til.

Per i dag teller grupperingen over 70 trening- og behandlingssentre, og det kommer stadig flere spennende, nye aktører til. Enn så lenge vil du som medlem ikke merke noe til denne fusjoneringen, annet enn at det nå står MOVA som mottaker på avtalegirotrekket ditt i banken. Vi vil drifte  som før, med de samme tilbudene, aktivitetene og ansatte som du allerede kjenner til.

Fremover vil vi jobbe med å etablere ytterligere synergier fra samarbeidet. Et av fokusområdene er å tilrettelegge for at du som medlem skal få merverdi av ditt medlemskap, blant annet ved å kunne tilby trening på tvers av alle sentre i grupperingen. Dette er imidlertid ikke klart helt ennå, men vi vil holde dere oppdatert om nyheter og fordeler våre medlemmer vil kunne dra nytte av i tiden fremover.

 

Sportslig hilsen fra Trimhuset og Focus.