Body & Mind EVENT!

Lørdag 11.mars 2023!

Program for dagen:

09:15-10:15 Yin yoga med Karina

10:30-11:45 Vinyasa yoga med Angela

12:00-13:00 Hatha yoga med Silje Elisabet

——————————————————————————————————

KARINA HÅLAND

Karina har en bachelorgrad i sykepleie fra 2007. Hun er sertifisert i Hatha og Yin yoga ved The Shala i Oslo, og har utover det deltatt på en rekke yogakurs de siste 15 årene.

Karina tilbyr balanserte yogatimer som gir mulighet for å både strekke og aktivere musklene i hele kroppen, samtidig som det fokuseres på ro, pust og tilstedeværelse.

Timene passer for alle. Karina har personlig erfaring med hvordan yoga kan virke beroligende og helsefremmende og ønsker å tilby andre muligheten til å erfare yogaens effekt på kropp og sinn.

———————————————————————————————————

YIN YOGA MED KARINA HÅLAND KL: 09:15-10:15

Yinyoga er en skånsom yogaform som foregår i sakte tempo med sittende og liggende stillinger. Vi holder hver posisjon med varsomhet over flere minutter og bruker tilstedeværelse og pust til å gi slipp på dyptliggende spenninger. Yinyoga tøyer dyp muskulatur og bindevev, styrker ledd, stimulerer nervesystemet til ro i kropp og sinn.

Ta gjerne med et par puter og et pledd for en enda mer komfortabel og støttende time.

————————————————————————————————————

ANGELA VAN RHEEN

Angela begynte yoga reisen sin i 1993 på UGB Yoga Skole i Drammen. Hun har utdannelse og kurs fra Idrettshøyskolen, Nirvana Yoga Shala i Mysore, India, og 100TT med Yogamakes i Stockholm. I 2019 tok hun RYT 200 i Vinyasa Yoga på Hiyoga i Oslo. Hun har vært instruktør siden 2001. 

——————————————————————————————————————

VINYASA YOGA MED ANGELA KL:10:30-11:45

I vinyasa arbeider vi med å forene kropp, pust og sinn, som en integrert helhet. Pust og bevegelser flyter sammen. På en kreativ måte knyttes posisjoner sammen i sekvenser for å skape energi og varme i kroppen. Velkommen!

——————————————————————————————————————


silje elisabeth grøndahl

Silje Elisabeth startet sin yogareise i 2009 i India i forbindelse med studier i sosialt arbeid. Hun deltok på timer hos en yogaterapeut da hun var mye plaget med hodepine og stivheter i nakke og rygg. Silje Elisabeth merket fort positiv endring og kjente mer ro i sinnet. Hun dro til India 2 ganger etter det som yogastudent ( 2011 og 2012), hvor hun gikk på Ashtanga yoga, Hatha yoga,  pranayama og yogafilosofi. 

I 2013 tok Silje Elisabeth 260timers TTC  på House of Yoga i Oslo i D.Y.P- Deep Yoga Practice, en serie som er inspirert av Iyengar yoga og bikram yoga.

I 2022 tok hun 200timers TTC  i Hatha og Yin yoga, på The Shala Academy, Oslo.

Silje Elisabeth har i løpet av årene praktisert og prøvd ulike yogastiler, men det er Hatha yoga og Yin yoga som passer henne best. 

Silje Elisabeth er opptatt av at yoga kan ses på som et terapeutisk verktøy i en stressende hverdag og i et samfunn med stadig høyere krav og forventninger. Hun har selv erfart på kropp og sinn hvordan stress og belastende arbeidssituasjon kan påvirke det fysiske og mentale, og har også opplevd hvordan yoga kan tas i bruk som et verktøy til å få det bedre igjen. Yoga har hjulpet Silje Elisabeth til å bli bedre til å lytte til kroppen sin og har lært hvor viktig det er å bruke pusten i situasjoner som krever litt ekstra. 

Hun er veldig opptatt av at yoga er for alle og at en skal lytte til sin kropp, og at en skal behandle kroppen sin like bra som en behandler en god venn.

——————————————————————————————————————

Hatha yoga med silje elisabeth kl:12:00-13:00

Dette er en Hatha yogatime som inneholder elementer fra klassisk Hatha fra India. 

Vi starter med å lande litt i kroppen og få fokus og bevisstheten mot pusten. 

Vi gjør pusteøvelse( pranayama)som skal balansere og roe ned sinnet. Vi gjør kort oppvarming for å myke opp i stivheter og vi gjør solhilsen og deretter ulike fysiske yogastillinger(asanas) og vi jobber med alle deler av kroppen. Vi avslutter med en dybdeavspenning ( meditasjon). 

Velkommen på Hatha yoga, du vil definitivt føle deg annerledes i kropp og sinn etterpå!

——————————————————————————————————————

Dette Eventet er gratis for alle medlemmer!

PÅMELDING I IBOOKING!