Body & Mind event!

søndag 5.november 2023!

Program for dagen:

09:55- 10:00 Velkommen

10:00 - 11:15 Medisinsk yoga med Stine Gjessing Bruun

11:30 - 12:45 - Slow Flow med Hannah Hansen

12:45 - 13:15 Pause - frukt og nøtter serveres

13:15 - 14:30 - Yin og Gong med Jannicke Langslet Kaardahl

__________________________________

Stine Gjessing Bruun

Stine er utdannet sykepleier og medisinsk yogainstruktør. På timene hennes er hun opptatt av god og lett stemning, tydelighet og å se hver enkelt deltager. Når Stine underviser i medisinsk yoga kombinerer hun kunnskap fra både østlig og vestlig tradisjon. Stine er spesielt opptatt av stress, hva dette gjør med oss,  og hvordan vi kan påvirke nervesystemet via teknikker som gir oss ro, hvile og trygghet. 

Medisinsk yoga

Medisinsk yoga er en terapeutisk, rolig og dynamisk yogaform. Yogaen passer spesielt godt for de som har helseutfordringer- hvor tradisjonell yoga kan være utfordrende. Vi bruker hjelpemidler og tilpasser øvelser etter den enkeltes behov. 

Hovedfokuset på denne timen vil være pust, enkle yogaøvelser og dyp avspenning. Timen passer for alle. Det er fint om du kan ta med deg et teppe, en pute, varm genser og ullsokker.

__________________________________

HANNAH HANSEN

Hannah startet sin yogareise i 2015, og har hatt en personlig praksis siden dette. Siden har hun tatt diverse yogakurs, og praktisert jevnlig på bl.a HiYoga i Oslo. Hun er sertifisert yoga instruktør RYT 200 i Hatha yoga ved The Shala i Oslo.

Gjennom sin egen praksis har hun fått en forståelse for hvordan man kan bruke yoga og pusten som et verktøy for å stresse ned og finne indre ro, samtidig som man kan utfordre seg på en fysisk måte slik at man blir både sterkere og mer fleksible.

Dette er noe Hannah videreformidle til andre, og samtidig vise at yoga er for alle, uansett nivå.

Slow flow

Slow Flow er en langsom Vinyasa time hvor vi flyter rolig gjennom yogastillinger.

Vi får muligheten til å finjustere og fordype oss i en stilling før vi går videre til neste. På denne måten kan vi virkelig praktisere mindfulness og koblingen mellom sinnet, pusten og kroppen. Timen avsluttes med en guidet meditasjon.

Slow Flow er en time som passer for alle aldere og nivåer.

__________________________________

Jannicke Langslet Kaardahl

(Foto: Jon Levi Pedersen)

Jannicke er Yogalærer og Gongspiller. Hun har startet og driver med sin partner Fritt rom.

Yin og Gong

Yoga med Jannicke foregår i rolig tempo og det kreves ingen forkunnskaper. Alle aldre er velkommen. Kroppen tøyes på gulvet etter prinsippene til Yin yoga. Fokuset er på indre ro og balanse, både for kropp og sinn. Etter yoga mottar man Gong. Det er en inaktiv meditasjon hvor man ‘bader’ i de beroligende vibrasjonene av Gongens lyd. Det er fint om du kan ta med deg et teppe og en pute.

‘Jeg slapper av så godt under Gong. Jeg sliter vanligvis med å slappe av, så det er merkverdig deilig å hvile dypt i et rom med andre mennesker’ (Mette 59 år)

_____________________________________

PRIS FOR MEDLEMMER 50,- KR.

PRIS FOR IKKE MEDLEMMER 150,- KR.

PÅMELDING FRA mandag 30 oktober, BETALING GJØRES VED PÅMELDING i resepsjon!

nb: få plasser.