TRIMHUSET LIVSSTILSENTER I HORTEN ER ET KOMPLETT LIVSSTILSENTER HVOR VÅR JOBB ER Å VEILEDE OG LEGGE TIL RETTE FOR AT HVER OG EN FINNER EN SUNNERE HVERDAG.

Vi tilbyr livsstilsendring-kurs, personlig veiledning, kosthold og matlaging-kurs, personlig trening, workshops og kostholdsveiledning. Å finne din sunne livsstil handler ikke om å velge bort noe som helst, men snarere om å legge til ting som du opplever at gir deg positiv energi.


carrot-1085063_1920.jpg

Har du lenge hatt ønske om å gå ned i vekt? 

Har du klart å gå ned i vekt på egen hånd, men opplevd at problemet er å holde vekten på sikt? Sliter du med å motivere deg til trening?
Trenger du mer kunnskap om riktig kosthold og trening? Da kan Livsstilsenterets Livea-program være noe for deg!

Kurset består av foredrag/leksjoner innenfor kosthold, treningslære og mental trening, egenutviklingssamtaler mellom instruktør og deltager – og i gruppen, samt felles treninger, hvor bare Livea-deltagere får være med. Livsstilsenteret er komplett utstyrt med klasserom, møtelokaler, matlaging-fasiliteter, gruppetrenings-sal, garderober og styrke- og kondisjonsavdelinger.


woman-591576_640.jpg

DETTE ER LIVEA

Livea er et livsstilsendringsprogram som har som mål å hjelpe folk med varig vektnedgang ved hjelp av en sunnere hverdag. Vi tilbyr tilpassede konsepter ut ifra behov, enten du skal ned 5 eller 65 kg.

Deltagerne på våre kurs vil jobbe mye med emner som kostvaner, økt aktivitetsnivå, bevisstgjøring og endring av mønster og holdninger. Dette er avgjørende faktorer for å lykkes med langvarig vektreduksjon.

push-ups-888024_1280.jpg

LIVEA-TEAMET

Gjennom Livsstilsenteret kan du settes i kontakt med Livea-teamet, som består av ernæringsfysiolog, personlig trener, psykoterapeut og muskelterapeut. Via deres samarbeid med Volvat Medisinske senter kan de også koble inn lege, psykolog og annet kyndig personell etter behov.

Vår ambisjon er at man etter endt kurs skal ha innarbeidet gode vaner og nådd sine mål.


VÅRE KURSHOLDERE

Her kan du bli bedre kjent med Livsstilsteamet vårt på Trimhuset Horten.

Camilla Lammedal

Utdannet kostholds- og treningsveileder fra Norges Idrettshøyskole. Innehar 8 års erfaring som kursholder på livstilsendrings-kurs, og har instruert ved Trimhuset Horten siden 2007.

Camilla har meget god kunnskap om kosthold, trening og livstilsendring, og er kjent for å være motiverende, engasjert og trygg. Hun er ei strålende, positiv jente og hun er opptatt av å skape en uhøytidelig, trygg stemning i gruppen.  

SIGRID KRISTENSEN

Utdannet Personlig trener fra Høyskolen i Vestfold, Kostholdsrådgiver fra Høyskolen i Vestfold, Intruktørutdanning fra Idrettshøyskolen, Les Mills og Corebar AS, Jobbet som Personlig trener og kostholdsrådgiver 1,5 år på Trimhuset.

Sigrid er en positiv krutttønne, full av energi! Positiv, inspirerende, energisk også noe streng, bestemt og nøyaktig. Hun har "bein i nesa" og vet hva hun vil, setter seg mål og jobber bestemt mot de.

Anne Maren EilerAAs

Utdannet Personlig trener fra Universitetet i Agder, Årsstudium i ernæring, mat og kultur (UiA), Bachelor i folkehelsearbeid (UiA), Jobbet som Personlig trener 1 år på trimhuset i Horten, "Bra Mat"-kurs fra UiA.

Anne Maren er ei blid og tillitsfull jente som det er lett å bli glad i. Hun er tydelig og har en stor porsjon empati. Hun gleder seg til å hjelpe deg gjennom en livsstilsendring


 

SPØRSMÅL OM LIVEA OG LIVSSTIL?

Vil du bli kontaktet angående Livea.
Kontakt vår medlemsrådgiver Vigdis for en uforpliktende prat!

Telefon:   33 07 08 03 (Tastevalg 2)
Mobil:      454 19 916
E-Post:     vigdis@trimhuset-horten.no

 

TRE VEIER TIL BEDRE HELSE MED LIVEA

apple-18302_640.jpg

Livea dietten
2-10 kg

Ferdiglaget diettplan med oppskrifter, som hjelper deg ned 2-10 kilo på egenhånd

LIVEA XPRESS
4-10 KG

Intensivt kurs over 8 uker. Bli kvitt 4-10 kilo, mens du lærer hvordan vekten holdes nede.

engagement-1718244_640.jpg

Livea livstil 10-50 kg

Gå ned mellom 10 og 50 kg ved å endre livsstil til en sunn, frisk og vital kropp.


 

ADRESSE:

Trimhuset Livsstilsenter er lokalisert I 1.Etg av vårt Express-senter i Horten sentrum. Som medlem kan du parkere gratis i inntil 2.5 timer.
Vær oppmerksom på at du må ha gyldig parkeringsbevis i frontruten. Dette får du ved å dra ditt medlemskort i parkeringsautomaten.


Trimhuset Livsstilsenter
Storgata 48
3182 Horten