Body & Mind Event!

Lørdag 17.november 2018!

Snapseed.jpeg

Program for dagen!

09:00 - 10:00 - Morgeninspirasjon med Gro Marie Woldseth i stor sal.

10:10 - 12:00 - Morning yoga med Vivan Choi Johansen i stor sal.

12:00 - 12:30 - Vi serverer enkel lunsj.

12:30 - 14:00 - Mindfulness - grunnprinsipper og praktiske øvelser med Hilde Hoven i stor sal.

14:00 - 15:00 - Yin yoga med Vivian Choi Johansen i stor sal (Ta med egen pute og teppe).

_____________________________________________________________________


Gro Marie Woldseth

FB_IMG_1537537337341.jpg

Gro Marie er 42 år og forfatter av boken «Til Lading inspirasjon til egenomsorg i hverdagen». Hun har 10 års erfaring som fagkonsulent ved Lærings- og mestringssenteret ved Sykehuset i Vestfold hvor hun jobber med kurs og helsepedagogisk veiledning individuelt og i grupper. Woldseth er utdannet sosionom, diakon og gestaltterapeut, og har også erfaring innen mindfulness- tradisjonen og kognitiv tilnærming til håndtering av depresjon og belastninger. Ellers er hun mamma og partner, bor i Horten og elsker å danse zumba, og erfare hva yoga og qi- gong gjør med kroppen.

Morgeninspirasjon:

Oppmerksomheten er vår støtte både når vi vil yte og koble av. Vi kan lære å styre oppmerksomheten vår til vårt eget beste. Å ha et metaperspektiv på seg selv og finne ut av hva vi faktisk har i oppmerksomheten og hva vi vil ha i oppmerksomheten for å lade oss opp, kan øves opp. Å gjøre dette på en måte som bygger selvfølelsen vår er svært viktig. Enten du trenger å trene eller hvile, trenger du å kjenne til mulighetene oppmerksomheten gir deg. Vet du hvordan du bruke oppmerksomheten din når du trener og når du lader deg opp? Kom og lær en modell, personlige øvelser og refleksjon med Gro Marie Woldseth, sosionom og gestaltterapeut.


_____________________________________________________________________

Hilde Hoven

Hilde har lang erfaring som fysioterapeut og akupunktør, og utdannet seg til mindfulness-instruktør for syv år siden. Siden den gang har hun holdt regelmessig kurs. Hun har sitt virke i Horten.

Mindfulness:

Grunnprinsipp i tilstedeværelse. Enkel teori om hjernen og hvordan Mindfulness kan påvirke hjernen vår. Hvordan vår digitale hverdag påvirker hjernen og er med på å lage et urolig/stresset sinn. Enkle praktiske øvelser, som kan brukes til stressmestring, men også fordypning!

_____________________________________________________________________

Vivian Choi Johansen

Viv_yoga_villa.jpg

Vivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India (200RYT), Bryce Yoga (300RYT), og AYP (200RYT), og underviser i Oslo og Horten når hun ikke er i Italia.

Morning yoga:

Dette er en fullverdig yogapraksis bestående av asana, pranayama og meditasjon. Den fysiske delen av timen (asana) vil være varsom og rolig og vil ta omtrent 1 time og 20 minutter, etterfulgt av en 10 minutters pusteøvelse (pranayama) og til slutt en kort guidet meditasjon. Vi avslutter med 10 minutter guidet avspenning. De fysiske øvelsene vil begynne med en lang oppvarming for å åpne kroppen, så noen runder med solhilsen og noen stående øvelser, for vi roer ned med noen behagelige uttøyingsøvelser og går inn i pusteøvelsen. Denne timen er åpen for alle og passer for alle aldre.

Yin yoga:

Yin Yoga er en veldig rolig og avslappende form for praksis. Alle øvelsene skjer på gulvet, så du vil enten være sittende eller liggende på ryggen. Dette er en form for praksis som krever at du holder stillingene over tid, slik at kroppen din kan åpne seg og uttøyingen kan nå helt inn til bindevevet. Bruken av pust er også svært viktig i Yin Yoga, så du vil puste rolig og dypt for å hjelpe kroppen inn i avspenning. Dette er ren restitusjon og tilgjengelig for alle uansett alder og form. Til denne timen ønsker Vivian at alle har med seg PUTE og TEPPE!

_____________________________________________________________________

Pris for medlemmer 100,-. Pris for ikke medlemmer 150,-. Betaling gjøres ved påmelding!

Goodiebags til de 30 første påmeldte.

Påmelding i resepsjon fra 6.november.

Gruppetreningsdagen til inntekt for sykehusklovnene!

Lørdag 27.oktober!

sykehus blogg 1 insta.jpg


Lørdag 27.oktober kan du delta på gruppetrening på Trimhuset Horten, og samtidig støtte det viktige arbeidet Sykehusklovnene gjør over hele landet. Vi som treningssenter deltar på dette fordi vi ønsker og støtte en god sak. Det vil bli arrangert ulike gruppetimer i våre egne lokaler. Disse timene kan du delta på, støtt en god sak som har stor nytte av ditt eventuelle bidrag, og vinne flotte premier. Du kan også følge med på Facebook og Instagram #gruppetreningsdagen.

Så hvordan gjør jeg dette?

Når du skal vipse så skriver du: Trimhuset Horten og vipser 100 kr til #10221 sykehusklovnene og vis kvitteringen i resepsjon. Du vil da få utdelt en klovnenese som bevis på din betaling. Når du skriver Trimhuset Horten så sikrer du deg et lodd i konkurransen om fine premier fra Sportskompaniet og de andre sponsorene. Disse premiene blir trukket ut av sykehusklovnene etter arrangementet. Har du ikke vips? Send sms. Bruke kodeord trening til 2160 (det blir trukket kr. 100,- på telefonregninga).

Disse gruppetimene kan du være med på denne dagen:

08:30 Spinn med Jens Petter og Kay

08:30 Myk Yoga med Kathrine

09:30 Spinn 2 med Morten

09:30 Zumba med Therese

09:30 TRX 45 med Fredrik F.

10:00 Løpetime 30 med Vegar

10:30 X-Circuit med Vegar

Det er ingen påmelding i forkant, møtt opp på de timene du ønsker og være med på. Du står fritt til å bli med på en time eller kombinere timer som du ønsker. Timene er åpne for alle medlemmer om de vipser eller ei. Alle kan vipse når det passer en selv. Kan du ikke deltar denne dagen, men ønsker og bidra til inntekt for sykehusklovnene så kan du vipse over beløpet i forkant.

Fagdag 2018!

Velkommen til Trimhuset Horten!

Fagdag-Facebook.jpg

"Trening er medisin"

Her vil Anders snakke om hva muskelstyrke egentlig er, hvordan muskelstyrken endres med aldring, hvilke betyning det kan har for helsa (med spesifikt fokus på kreft), og hvordan det mest effektivt kan forbedres.

Om Anders Haakestad: Han er utdannet treningsfysiolog fra NTNU hvor han sammen med noen av verdens ledende professorer har forsket på trening som medisin for ulike livsstilsrelaterte sykdommer. De siste 2 årene har Anders spesifikt jobbet med forskning på muskelstyrke hos brystkreftpasienter i et behandlingsforløp.

“Når mat, kropp og trening blir vanskelig”

Kristin kommer til å snakke om som tittelen tilsier når mat, kropp og trening blir vanskelig.

Om Kristin Sarmon: Hun er utdannet psykolog fra Universitetet i Aalborg: Kristin jobber til daglig innen psykisk helsevern, og tar etterutdanning i «Kropp og selvfølelse». Kristin er opptatt av å formidle kunnskap om psykologisk fungering og forebygge psykisk uhelse.

“Vår nye sosiale verden”

For mange er det vanskelig å finne sin egen identitet ved påvirkning av sosiale medier. Vi har forskjellige roller på nettet og i den virkelige verden, noe som kan bli vanskelig å balansere. I sosiale medier i dag er det nesten som en konkurranse om å ha den beste hverdagen. Og presset vi legger på oss selv blir stadig større.

Om Jennie-Lovise Nordheim Bjerke: Jennie-Lovise er til daglig PT på Trimhuset Horten og driver Jenter i Forsvaret. Du kan lese mer om Jennie-Lovise på vår nettside under PT Horten.

Om Marthine Bakkehaug: Marthine jobber som PT på Trimhuset Holmestrand og er nå PT på det sjuende året. Marthine brenner for å hjelpe mennesker. Du kan lese mer om Marthine på vår nettside under Holmestrand - Personlig Trener.

Foredrag fra Antidoping Norge

Vi får besøk av Morten fra Antidoping Norge. Han vil snakke om sine erfaringer, hva doping er og hvordan fungerer det. Hva brukermiljøene sier om doping samt beskyttelses- og sårbarhetsfaktorer for doping.

Om Morten Heierdal : rådgiver i avdeling for forebygging og folkehelse i Antidoping Norge. Erfaring med bruk av Anabole steroider i ti år, holdt 600 foredrag i Antidoping Norge.

Påmeldingsliste er tilgjengelig i resepsjonen!

Trimhuset Horten inviterer til senior avslutning!

På Borre Golfklubb!

Fredag 15.juni kl:12:00

?file=Rauma_golf1_716651490.jpg&dh=450&dw=800&t=4.jpeg

Fra kl:12:00 - 13:00 vil Karin Sjødin treffe oss på Borre Golfklubb.  Vi vil få prøve putting og fotballgolf.  Litt om Karin: i tre år, spilte Karin college golf for Oklahoma State Universitet,  og de siste 10 årene har hun spilt på LPGA Tour.
Hennes største suksess var den fjerde i Kraft Nabisco Championship i 2012, og hun ledet turen i driving lengde både i 2006 og 2007, og i Green in regulation (GIR) 2012.  Du kan lese mer om Karin på http://www.borregb.no/info/pro/54/karin-sjodin

Fra kl:13:00 blir det servert buffet på Golf Kroa.

140,- kr pr.person.

Betaling ved påmelding i resepsjon på Trimhuset Horten.

Vi ser frem til en flott sommeravslutning med deg, velkommen!

 

Jentene på Horten kyststi!

TRIMHUSET HORTEN ØNSKER ALLE VELKOMMEN TIL EN AKTIV DAG I VÅR VAKRE KOMMUNE!

1490863221503.jpeg

Vi starter turen ved Rørestrand og går kyststien i sjø/skogkanten videre sørover. Vi passerer Borrestranda/Prestegårdstranda og Nasjonalparken i Borre med kongegraver og Midgard historiesenter

Etter Borre familiecamping fortsetter vi på kyststien sørover på fine grus og traktorveier. Stien går stort sett i skogkanten nær sjøen. Kyststien går på oversiden av den litt ukjente Jutestranda og frem til Åsgårdstrand. Når vi kommer til Åsgårdstrand tar vi oss en god rast med tid for mat, drikke og gode samtaler. Etter en god hvil tar vi samme ruten tilbake.

IMG_5004.JPG

Alle er hjertelig velkommen til en nydelig tur ute i det fri.  Ta gjerne med en du er glad i, og de trenger ikke være medlem for å være med oss på tur.  

Oppmøte på Rørestrand kl:09:30 mandag 28.mai med forbehold om oppholdsvær.

Påmelding i resepsjonen.  

Helligdager i mai!

Åpningstider på røde dager i mai!

Snapseed-9.jpg

Tirsdag 1.mai - 10:00-17:00

Kl:11:00 - 12:00 Spinn 2 med Vegar

Kl:12:00 - 13:00 Body Pump med Vegar

Torsdag 10.mai - 10:00-17:00

Kl:10:15 - 11:15 Spinn intervall med Anne Maren

Kl:11:15 - 11:15 X-Ciruit med Frøydis

Torsdag 17.mai - Stengt

Mandag 21.mai - 10:00-17:00

Kl:11:00 - 11:45 Spinn intervall med Truls-Petter

Kl:12:00 - X-Ciruit med Truls-Petter

Kl:14:00 - 15:00 Body Attack med Vegar

Barnepassen utgår disse dagene!

Dansens dag!

Lørdag 28.april kl:12:00 - 14:00.

Dansens dag Randi.jpg

Dagen er en verdensomspennende markering av alle danseformer, og har til hensikt å feire mangfoldet innen dans og kjærlighet til dans på tvers av kultur, alder, hudfarge, ferdighetsnivå og danseform.

Blant målene for Dansens dag er å øke oppmerksomheten rundt viktigheten av dans som kunstform i den generelle befolkningen, samt å påvirke myndigheter verden over til å inkludere dans i alle utdanningssystemer, fra grunnskole til høyere utdanning.

Burpees konkurranse

Hvor mange burpees klarer du på 30 sek.?

4498-10-Wonderful-Benefits-Of-Burpee-Workout-To-Strengthen-Your-Body.jpg

Annen hver måned kjører PT avdelingen en ny konkurranse, konkurransen  for mars er Burpees.  Dette må utføres på Trimhuset Horten med øyevitne og tiden må tas.  Dette er en del av moroa!

Regler:

 1 vinner i herreklassen og 1 vinner i dame klassen.  

Det blir også trukket ut en tilfeldig vinner i begge klassene.

Brystet trenger ikke være i bakken.

Så man kan kjøre på strake armer.

Det skal klappes over hodet og det skal være luft under beina.

Vi håper du er klar for å delta neste gang du kommer inn døra hos oss!

 

.

Tur til Sjoa Rafting!

Fredag 8. juni til søndag 10.juni 2018.

DSC8031.jpg

Om Sjoa Rafting

De er kjent for å ha fokus på naturopplevelsene, og det sies at de gir sine gjester en opplevelser utenom det vanlige.

Sjoa Rafting har den beste beliggenheten i Sjoa, som nærmeste nabo til elva.  Etter en dagstur i Sjoa slipper man våte og kalde bussturer etter aktivitetene! Leiren er unik, og skaper den perfekte atmosfæren rundt turen. Leieren er et samlingssted for aktiviteter, og villmarkscamp for den som vil sove i lavvo, og innendørs overnatting for den som ønsker det.

DSC_7655.jpg

Agenda:

Fredag - Buss fra Horten kl:12:00. Det er beregnet 6 timer kjøretid, det blir 3 timer før en times matpause, så tar vi fatt på siste kjøre etappe på 3 timer.  Når vi kommer frem vil det bli servert spekemat-tallerken rett før kl:21:00.

Lørdag - Frokost kl:09:00.  Kl:10:00 er det klart for en dagstur med rafting som varer i ca. 5 timer og det er da inkludert et varmt måltid underveis.  Kl:19:00 blir det to rettes middag i mathuset.  Denne dagen blir det også mulighet for å benytte seg av badestamp med plass til 56 personer samtidig. 

Søndag - Frokost kl:09:00.  Etter dette blir det hjemreise.

DSC_8200.jpg

Praktisk info:
Utstyret du trenger for turen er:
Ullsokker, ullgenser eller ull/fiberundertøy og håndklede. Om du ønsker å bruke egen våtdrakt, er det anledning til det. Ellers holder Sjoa Rafting våtdrakter av typen Long John, neoprenjakker og våt/surfesko, samt øvrig sikkerhetsutstyr. Ta hensyn til vær- og temperaturforhold.
Husk liggeunderlag og sovepose ved overnatting i lavvu.

Ønsker du og ha med deg en som ikke er medlem på Trimhuset er dette ikke noe problem, alle er hjertelig velkommen!

DSC1606.jpg

Hva ligger i prisen og hvorfor er det to forskjellige pakker? 

I prisen ligger det spekemat-tallerken når vi kommer frem fredag kveld. Overnatting fredag til søndag. Frokost lørdag og søndag morgen. Dagstur med rafting i 5 timer med et varmt måltid. Mulighet for badestamp på lørdag kveld. 2 retters middag lørdag kveld. 

Så hvorfor er det to forskjellige pakker? 

Det er to overnattingsmuligheter. Valgmulighet 1 er i sovehus inkl.sengetøy og valgmulighet 2 er i Lavvo, her må du huske sovepose og liggeunderlag. Derav skiller prisen noe. 

Ps. buss kommer utenom denne prisen og vil ligge på mellom 400,-kr og 500,- kr. Dette vet vi mer om når vi nærmer oss og hvor mange vi blir. Betaling av buss tas med vipps når vi reiser til Sjoa.

Du kan velge mellom pakke 1 og 2. 

1. Sovehus, rommene er fra tomanns- til 8 mannsrom= 2640,- kr pr.person.

2. Lavvo, lavuuene er store og komfortable og de fleste har tregulv og ovn. De fleste lavvuene har komfortabel plass til 18 pers. = 2180,- kr pr.person.

Betalingen gjøres direkte til Sjoa Rafting når vi er der.

Påmeldingen gjøres på Trimhuset, påmeldingsfristen er 15.april og er bindende.

Mini convention!

3.februar 2018

thumbnail_Trimhuset-MiniConvention_Skjerm-Nett-Mobil_Liggende.jpg

09:00-09:40 Foredrag - Viktigheten av stabilitet i ledd under trening med Truls Petter Green Strøm (ca.40 min.)

09:50-10:40 SOMA MOVE - med Eva Katrine Thomsen (ca.45-50 min.)

11:00-12:00 Mesmerize - med Eva Kathrine Thomsen (ca.60 min.)

12:00-12:45 Lunsj pause - ta med egen lunsj. Mulighet for lån av kjøleskap.

12:45-13:30 Foredrag - Skadeforebygging og belastningsstyring med Tobias Ruud Elvestad fra Motusklinikken (ca.45 min.)

13:40-14:40 BodyART - med Christina Støle Therkildsen (ca.50 min.)

Presentasjon av våre kursholdere og deres timer

_____________________________________________________________

Truls-Petter Green Strøm

25158134_10159608825685099_7058411208188453746_n.jpg

Sertifisert personlig trener og Rehab Trainer AFPT.   (AFPT er den første instansen i Norge som innehar høyeste sertifisering fra European Health and Fitness Association, dette innebærer at utdannelsen holder høy standard, og er kvalitetssikret i henhold til internasjonale retningslinjer).  Drevet aktivt med fotball siden 4 års alderen, sluttet 21 år gammel.  Førstehjelpskurs (Norges Rødekors og AFPT).  Sertifisert Catslide Mastertrainer.  Sertifisert TRX- instruktør.  Jobbet på treningssenter siden 2008: Som spinning-leder, treningsveileder og instruktør for forskjellige saltimer.  Jobbet 3 år på forsterket skjermet enhet som assistent.  Jobbet som administrasjonsbefal, og drevet med rekruttering rundt på skoler og messer for forsvaret.

De 3 pilarene Truls-Petter jobber etter 1- Bevegelse 2-Teknikk 3- Styrke.

Trening skal være hardt og effektivt, men også gøy og spennende.  Det å kunne hjelpe folk med å nå målene sine, alt fra store mål til litt mindre mål, er noe Truls-Petter har stor glede av. Han brenner virkelig for at folk skal ha det bra, og at de skal føle mestring under trening. Det å trene alle fra unge til eldre, ser han på som en varierende hverdag. Det gir Truls-Petter utfordringer, som han vil løse på best mulig måte. Det skal også være sikker og trygg trening så kunden ikke skal føle seg usikker eller redd for skader eller utførelse. Truls-Petter er også veldig opptatt av at trening skal utøves med perfekt teknikk, noe som igjen vil gjøre at treningen er effektiv og sikker.

Viktigheten av stabilitet i ledd under trening: Jobben til en personlig trener er å veilede mennesker til å oppnå en optimal fremgang, raskt og med best mulige resultater slik at motivasjonen opprettholdes.  Stabilisering av ledd under trening er viktig i forhold til resultater og for å unngå belastningsskader.

________________________________________________________

Eva Katrine Thomsen

thumbnail__MG_3323.jpg

Eva Katrine Thomsen har en master i idrettspsykologi og coaching fra Norges Idrettshøgskole. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH. Hun har 10 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, personlig trener og foreleser ved NIH Aktiv. Til daglig driver hun sitt eget foretak, der hun underviser gruppetimer og kurs, jobber som konsulent for ulike treningssentre og foreleser for studenter ved NIH Aktiv. Hun er fagansvarlig i MotiOne Norge, og i tillegg arrangerer hun treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS, skriver artikler for Trening.no og er en kjent presentatør ved NIH Aktiv Convention. Hun er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga og er norsk agent for det svenske treningskonseptet SOMA MOVE®. Eva Katrine samarbeider også tett med Hauteletics, som er eksklusiv distributør av treningsmerket Flexi Lexi i Skandinavia, og jobber som deres ambassadør. 

Gruppetrening er Eva Katrines "hjertebarn" og store lidenskap. Hun underviser i en rekke ulike gruppetimer – alt fra dans, kondisjon og sykkel, til styrke, TRX og yoga, og hun har utviklet dansekonseptet ”Mesmerize” og styrke/mobilitetskonseptet ”COSMO- Core·Strength·Movement”, som du kan lese mer om her. Eva Katrines genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring, og timene hennes kjennetegnes av rå energi, høy treningseffekt og smittende treningsglede! 

Eva Katrine har bakgrunn som sprangrytter og har drevet med ridning nesten hele livet. I tillegg har dans vært en stor del av livet hennes, og hun har vært innom en rekke ulike dansestiler som klassisk ballett, musikal/show-dans, jazz, street, afrikansk og stepping. Hun elsker å være i fysisk aktivitet, og hennes store treningsinteresser er dans, yoga, funksjonell styrketrening og ridning. Eva Katrine brenner for å spre danse- og treningsglede, og er svært opptatt av å løfte hver enkelt deltager frem! Hun er genuint opptatt av at trening skal være lystbetont og helsefremmende, og er meget dyktig til å formidle god treningslære og teknikk på en folkelig og forståelig måte. Eva Katrines gruppetimer er gjennomtenkte, pedagogiske, kreative og lekne. Hun vet selv hvilken glede et aktivt liv gir, og har derfor et enormt engasjement for å få andre mennesker til å trives med fysisk aktivitet og trening. At deltagerne på hennes timer skal oppleve mestring, er essensielt for Eva Katrine som instruktør, og hun vektlegger i stor grad mestringsfølelse og autonomi i sine timer. Hun inspireres selv av å kunne hjelpe andre til å utnytte sitt fulle potensiale og realisere egne drømmer!

SOMA MOVE: er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform - bli med på SOMA MOVE®! (ca.45min)

MESMERIZE: er en magisk dansetime som kombinerer stilene lyrisk jazz, moderne og afrikansk på en ny og unik måte. Timen gir deg en totalopplevelse! Fokus på flyt og store, dynamiske bevegelser gjennom en kreativ og energisk koreografi. Passer for alle som liker å danse! (ca.60min)

__________________________________________________________

 

Tobias Ruud Elvestad

1441919261605.jpeg

Tobias er utdannet fysioterapeut, personlig trener og mensendieckinstruktør.

Tobias er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo og Akershus, og har fordypning innen Mensendieck, diagnostisk ultralyd, idrettsmassasje og dry needling (nålebehandling). Tidligere har han jobbet som fysioterapeut i både Nord-Fron kommune og på Skogli Helse- og Rehabiliteringssenter i Lillehammer. Tobias jobber til daglig på Motusklinikken som holder til i Storgata 48 i Horten.

Tobias er også utdannet Personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole og har mange års erfaring fra treningssenterbransjen. Han er tidligere aktiv langrennsløper på nasjonalt nivå, har over 15 års erfaring innen fotball og over 10 års erfaring med styrketrening.

Tobias er fysioterapeut for Flint fotball.

Skadeforebygging og belastningsstyring: Til daglig jobber Tobias mye med forebyggende fysioterapi, både innen idrett og for mannen i gata. Han vil denne dagen snakke om grunnleggende prinsipper innenfor skadeforebygging, med fokus på mannen i gata.

_____________________________________________________________

Christina Therkildsen

12744259_10153276162946945_8627214017028766132_n.jpg

Christina er gründer av og konseptutvikler på Krønsj. Hun har 25 år’s erfaring fra treningsbransjen og jobber med konseptutvikling og utdanning innen Krønsj konseptet og Catslide, i tillegg til at hun er Master Trainer for TRX og TriggerPoint Therapy. Hun er tidligere håndballspiller med lang erfaring innen trening og bevegelse. Christina er allsidig og hennes kjennemerke er timer med god flyt og masse energi. Valg av musikk får deg til å glemme at du trener, her er det rytme og bevegelsesopplevelse som gjelder. Christina har undervist internasjonalt på store Conventions, og er en ettertraktet instruktør og foredragsholder, hun beveger deg garantert!! 

BodyART: er et funksjonelt bevegelsestrening system som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Alle BodyART klasser er utført barbeint med kroppen som eneste utstyr. Vi bruker pusteteknikker som forbedrer ytelsen.
Basert på tradisjonell kinesisk medisin prinsippene om yin og yang kombinerer BodyART kraftig dynamisk energi med passiv avslapning. Holistisk, intens og målrettet treningsmetode som gir helhetlig trening og varig effekt i det daglige liv.

________________________________________________________

100,- kr. for medlemmer - 150,- kr. for ikke medlemmer.  Betaling ved påmelding i resepsjon!