Horten

CONVENTION 2019

LØRDAG 9.MARS OG SØNDAG 10.MARS 2019

MiniConvention-2019_TV-Liggende.jpg

Velkommen til vårens høydepunkt på Trimhuset Horten!

For oss som jobber på Trimhuset er det viktig og gi noe tilbake til deg som medlem. Denne helgen ønsker vi nettopp og gjøre dette. Vi har sydd sammen en perfekt goodibag til deg igjennom å sette sammen et program som inkluderer foredrag, PT small group, løpetimer, gjesteinstruktører i spinningsal, aerobicsal og yogasal. Denne helgen inneholder nye opplevelser, treningsglede, mestringsfølelse , refleksjoner, inspirasjon, kunnskap, og samspill mellom kropp og sinn.

Full oversikt over våre instruktører og foredragsholdere finner du under:

_________________________________________________________________

Lasse Dalby

Lasse Dalby er utdannet Schwinn silverlevel sykkelinstruktør, og er sykkelkoordinator hos

Akropolis trening og kursholder for Sportskompaniet med opplæring av iQniter.

Lasse leder sykkelklasser på en pedagogisk og faglig fengende måte. Et kjennetegn på

klassen er at treningsøktene er godt planlagt og drives av fengende musikk, show og gode

opplevelser. Lasse har bred erfaring med å holde inspirasjonsklasser for medlemmer og,

instruktører i inn og utland, samt holdt sykkelkurs/opplæring for Statoilansatte offshore.

iQniter inspirasjon

Lørdag 9.mars kl:09:30 - 10:25

Hvordan bli inspirert og motivert til å trene?

I denne timen bruker vi iQniter systemet til å bli motivert i treningsarbeidet. Gjennom å bruke systemets ulike funksjoner og forstå bruken av dem så kan vi skape gode treningsopplevelser som motiverer deg videre.

iQniter sykkel

Lørdag 9.mars kl:10:30 - 11:30

I denne timen så bruker vi ulike teknikker for å visualisere og gjenskape en følelse av å sykle ute. Denne timen passer like godt for mosjonister som syklister. Timen benytter en del elementer fra iQniter inspirasjon.

iQniter showtime

Lørdag 9.mars kl:13:30 - 14:30

Dette er den ultimate timen som gjør at du glemmer tid og sted. Gjennom fengende musikk, show og konkurranse så blir dette er morsom opplevelse hvor treningsglede står i fokus.

___________________________________________________________________

Maha Kamran

Foredrag fra Atidoping Norge

Lørdag 9.mars kl:12:30 - 13:30

Maha vil gi deg en introduksjon til doping som samfunnsproblem, hva er doping, motivasjon for doipingbruk og konsekvensene av dette.

___________________________________________________________________

Jennie-Lovise Bjerke

Jennie-Lovise er utdannet personlig trener og har ellers fullført en rekke kurs innen trening. Hun har også diverse kurs og erfaring som Sanitetssoldat i Forsvaret.

Jennie-Lovise synes styrketrening er gøy og det viser gode resultater på styrke, kropp og beherskelse i det daglige liv. Trening gir stor gleder og dette ønsker Jennie-Lovise å videreformidle til andre. Hun ønsker at du skal føle deg trygg og oppleve mestring.

Core trening PT small group

Lørdag 9.mars kl:09:30 - 10:30

Under denne timen trener vi opp musklene som stabiliserer vårt senter, som er basen til alle våre bevegelser.

Vi vil fokuserer på øvelser som skaper styrke og stabilitet i området rundt magen og ryggen, vi kommer også til å gå innom ulike baseøvelser hvor vi legger fokuset på å få bedre aktivering og kontakt med core muskulaturen.

En sterk core er viktig både for god kroppsholdning og en skadefri kropp og det øker vår kroppsbevisshet og styrker de musklene vi trenger i hverdagen.

_____________________________________________________________________

Truls-Petter Green Strøm

Truls-Petter er sertifisert personlig trener og Rehab Trainer ved AFPT. Han innehar en rekker kurs og lisensieringer. Truls-Petter er personlig trener ansvarlig på Trimhuset Horten.

Han kjører spinningtimer, basistimer og bevegelighets økter. Han er en energisk og motiverende instruktør som løfter treningen din opp på et nytt nivå. Han er opptatt av at medlemmene skal lære og ta med seg detter videre i den aktive hverdagen, å da bruke dette som et verktøy for å holde motivasjon og progresjon oppe som er nøkkelen for å lykkes.

Styrke i sirkel PT small group

Søndag 10.mars kl:11:30 -12:30

Her vil vi gå gjennom de viktigste faktorene for å få mest ut av styrke i sirkeltrenings sammenheng. Det vil være få repetisjoner og mer belastning enn hva man er vant til i

gruppesammenheng/saltimer. Vi vil gå nøye gjennom alle øvelsene og hvorfor vi gjør det og hvordan vi gjør det for maksimal effekt. Det vil bli justert til hver enkelt som er med på denne gruppen i forhold til

belastning du mestrer og bør ha for å stimulere styrke. Truls-Petter er opptatt at du skal få med deg kunnskap etter hver time. Du vil kunne ta med deg noen verktøy som er viktig for å få mest mulig ut av treningen din i fremtiden.

_____________________________________________________________________

Stine Nyjordet

Stine er sertifisert Personlig Trener fra AFPT, Certified Performance Specialist fra Scandinavian Top Team, og har i tillegg videreutdanning innen kosthold og livsstilsrelaterte emner.

Med Stine som trener kan du forvente deg meningsfulle og utfordrende treningsøkter med høy kvalitet og godt humør. Det legges stort fokus på at du skal føle deg bra og ha en kropp som tillater deg å leve slik du ønsker å leve. Hun jobber med mennesker i alle aldersgrupper og har spesialisert seg innenfor styrketrening og funksjonell trening.

Funksjonell trening PT small group

Søndag 10.mars kl:10:30 - 11:30

Dette er en PT- time i gruppe med plass til 6 deltagere. Funksjonell trening kan være vanskelig å definere, da det er basert på hvert enkelt individ. Hva som er funksjonelt for deg, vil ikke nødvendigvis være funksjonelt for sidemann. Men i denne PT-gruppen tar vi for oss en av grunnprinsippene, nemlig at vi må bli bedre på å bevege oss i flere bevegelsesplan. Det vil være styrke-øvelser med en "funksjonell vri" og fokus på trening for å bedre helse og hverdag.

_____________________________________________________________________

Marie Anthonsen

Hun vil gi deg de nødvendige verktøyene du trenger for å gjøre en endring i ditt liv, enten du ønsker å endre livsstil, kroppssammensetning, komme i bedre fysisk form eller prestere bedre i konkurranser. Marie legger vekt på morsomme og inspirerende økter, treningsglede og motivasjon til å fortsette!

Hun skreddersyr trening, program og kosthold ut fra dine behov og ønsker, og er med deg hele veien frem til målet.

Marie vil motivere deg, heie på deg og utfordre deg, alt for å sørge for din fremgang.

Power PT small group

Lørdag 9.mars kl:13:30 - 14:30 søndag 10.mars kl:14:30 - 15:30

Dette er en time med fokus på å styrke hele kroppen gjennom enkle og effektive øvelser. Ved å jobbe aktivt med tempo og motstand vil du utfordre den eksplosive styrken.

Marie er opptatt av at du skal kjenne mestring og glede i treningen, samtidig som du blir utfordret til å yte ekstra.

_____________________________________________________________________

Fredrik Theodor Fonn

Fredrik er utdannet personlig trener gjennom Gateway College og Høgskolen i Vestfold, samt Bachelor i Idrett, Ernæring og Helse på Høgskolen i Vestfold.

Fredrik er å treffe som personlig trener på Trimhuset Horten, i resepsjon eller på hans R.O.P.E.S time.

Shuffel PT small group

Lørdag 9.mars kl:14:30 - 15:30

Shuffling er dans med kjapt fotarbeid, og brukes her som et samlende begrep på steg/trinn/stiler fra forskjellige danser. Kombinert skaper trinnene en illusjon av å flyte eller gli på gulvet. Shuffling utfordrer både koordinasjon, spenst, balanse og hurtighet, og er veldig gøy når trinnene er innøvd. Anbefales for alle som liker å danse.

_____________________________________________________________________

Marthine Bakkehaug

Marthine har jobbet i treningsbransjen siden 2008 og er utdannet som personlig trener på NIH. Hun jobber til daglig på Trimhuset Holmestrand.

Marthine jobber også som gruppetreningsinstruktør og har spesialisert seg på Body Combat. Hun er Advanced trainer i Body Combat i tillegg til å være eneste norske finalist i instruktør konkurransen LES MiLLS superstar 2018. Marthine er opptatt av mestring, musikk og hver enkelt deltager når hun underviser.

HIIT PT small group

Lørdag 9.mars kl:10:30 - 11:30

Enkel innøving av øvelser før vi skal ha intens trening som øker oksygenopptaket. Intervaller som kommer til å utfordre deg på nye måter og ta treningen din til nye nivåer. Raske resultater og tilpasset en travel hverdag. Enkle øvelser, du trenger ingen rytme eller koordinasjon.

BodyCombat

Lørdag 9.mars kl:13:30 - 14:30

Dette er en treningsøkt med masse styrke og energi - der du kan leve ut kampsportdrømmene dine, ha det morsomt og det er ingen komplekse trekk du må mestre. Du vil kunne forbrenne opptil 740 kalorier underveis. Du vil trene til inspirerende musikk og ldin LES MILLS instruktør vil lære deg effektive teknikker fra karate, taekwondo, Kung Fu, kickboksing, muay thai, og tai chi der du utfordrer fantasimotstanderne dine. Her slipper du stress, har det gøy og vil føle deg som en mester.

_____________________________________________________________________

Vibeke Carlsen

Vibeke er utdannet fysioterapeut og har bachelor i idrettsvitenskap. Ved siden av jobben som fysioterapeut har hun jobbet som PT i 1 år. Hun har over 20 års erfaring som utøver og trener i friidrett og driver nå aktivt med vektløfting. Vibeke er ei jordnær, blid og positiv jente som elsker å være i bevegelse, lære nye teknikker, utfordre seg selv og formidle treningsglede for alle, uansett alder. Hennes sterke sider er forebyggelse og rehabilitering av skader, styrke, løpeteknikk og olympiske løft.

Styrketrening for løpere PT small group

Lørdag 9.mars kl:15:30 - 16:30

Løpere trenger styrketrening for å forebygge skader, bedre løpsøkonomi og løpeteknikk. Det vil bli fokus på både kjente og nye styrkeøvelser som vil gjøre deg til en bedre løper. Du kan forvente tempo, men også å måtte bruke de små grå innimellom.

_____________________________________________________________________

Therese Mørken

Therese er en sertifisert yogalærer fra internasjonale Yogaworks, med videreutdanning og sertifisering innenfor Yin Yoga, Myofascial Release Therapy, og kurs innenfor Tradisjonell Kinesisk Medisin og ernæringsterapi.Hun er innehaver av Themyoga studio og jobber selvstendig med timer og kurs basert i Vestfold, og er å finne med timer og workshops på ulike sentre og eventer.

Meditasjon og flow

lørdag 9.mars kl:09:30 - 10:45

*Med fokus på pust og meditasjon bygger vi mental styrke før en rolig flow som utfordrer fleksibilitet og fysisk styrke i bevegelse. En time som forbereder og styrker kroppen til dagens utfordringer.

Flow og balanse

søndag 10.mars kl:14:30 - 15:45

*Med balanse i fokus utfordrer vi oss med en styrkende flow som bygger stabilitet både fysisk og mentalt.

En time som vil vekke selvtillit og utfordre styrke du kanskje ikke visste du hadde.

_____________________________________________________________________

Vivivan Choi Johansen

Vivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India (200RYT), Bryce Yoga (300RYT), og AYP (200RYT), og underviser i Oslo og Horten når hun ikke er i Italia.

Vinyasa Flow

Lørdag 9.mars kl:14:30 - 16:00

Yin Yoga

søndag 10.mars kl:10:30 - 12:00

Yin Yoga er en veldig rolig og avslappet form for praksis. Alle øvelsene skjer på gulvet, så du vil enten være sittende eller liggende på ryggen. Dette er en form for praksis som krever at du holder stillingen over tid, slik at kroppen din kan åpne seg og uttøyning kan nå helt inn til bindevevet. Bruken av pust er også svært viktig i Yin Yoga, så du vil puste rolig og dypt for å hjelpe kroppen inn i avspenning. Dette er ren restitusjon og tilgjengelig for alle uansett alder og form. Til denne timen kan du gjerne ha med pute.

_____________________________________________________________________

Silje Bekkevold

Silje har S.A.F. E skolen i Stockholm (Scandianvian Academy of Fitness Education), Les Mills utdanning og Treningsveileder/Aerobic Instructor fra Fitnesslinjen på NIH (Norges Idrettshøyskole). Hun er dessuten lisensert ZUMBA instruktør og Corebar instruktør.

Startet som instruktør i 1993 og har jobbet på ulike senter i inn og utland, blant annet innenfor SATS kjeden. Silje har en forkjærlighet for danseinspirerte timer, hvor målet først og fremst er å få deltagerne til å slå seg litt løs etter drivende musikk og rytmer. Hun liker også å instruere enklere BASIS timer, med vekt på riktig teknikk og intensitet. Hovedfokuset er å få det beste ut av den enkelte deltager, så her nytter det ikke å sove i timen! Stikkord for å beskrive Silje som instruktør er god rytme sans, treningsglede og evne til å skape en trygg, uhøytidelig atmosfære i timene.

Lyrisk HipHop

lørdag 9.mars kl:10:30 - 11:30

Lyrisk HipHop er enkelt forklart hiphop med følelser. Her er det fokus på å fortelle en historie og formidler teksten i sangen via dansen. Liker du dans og litt utføring på trinn må du definitivt få med deg denne timen!

_____________________________________________________________________

Randi Mikaelsen

Randi har grunnfag/mellomfag medisin, utdannet akupunktør, og har gjennomført diverse instruktørutdannelser. Hun har instruert i forskjellige typer gruppetrening siden 2005.

Randi er ei sprudlende jente, som med sitt positive og milde vesen fenger mange deltagere… Og Randi ser riktignok kanskje snill og uskyldig ut, men bak fasaden befinner det seg en heftig BODYJAM dame, som ikke er redd for å trekke ut hårstrikken og slå seg løs! Randi er opptatt av å fremheve treningsglede, liv og moro på timene sine.

Riktig teknikk blir også vektlagt nøye. Randi har dessuten fokus på å variere musikk og rytmer, for å skape skikkelig stemning og for å få deltagerne til å gi alt på trening.

BODYJAM

søndag 10.mars kl:11:30 - 12:30

Hva er det? Den ultimate kombinasjonen av musikk og dans! Koreografert av Gandalf Archer -Mills på New Zealand. Les Mills BODYJAM er en 55 minutters danseklasse som utfordrer deg på kondisjon, pust og flotte bevegelser til den nyeste musikken. Her danser du samtidig som kondisjonen får seg en real omgang. Er dans den treningsformen du liker best? Ja, så bli med da vel!

_____________________________________________________________________

Sissel Normann Jacobsen

Sissel har S.A.F.E skolen i Stockholm (Scandianvian Academy of Fitness Education) , Schwinn Spinning instruktør og Fitness Yoga instruktør fra NIH (Norges Idrettshøyskole), Les Mills utdanning og diverse andre kurser innenfor trening. Hun er dessuten lisensert ZUMBA instruktør.

Sissel har lang fartstid innenfor treningsbransjen. Hun er kjent for å være en meget dyktig instruktør, med sterk personlig utstråling og gode pedagogiske evner, hvor flyt og logikk i oppbyggingen står sentralt.

Sissel instruerer i alt fra Dance Aerobic og Step med litt utfordring for både hode og kropp, til Styrketimer hvor fokuset er på den enkelte deltager for å oppnå maks effekt av treningen. Hun har også et stort hjerte for Yoga timer hvor man vektlegger helhet; styrke og smidighet i klassisk stil med pusten som drivkraft.

DiscoFever

søndag 10.mars kl:10:30 - 11:30

Slå deg løs i ekte DISCO-stil! Enkel koreografi og danseglede til fengende 70-talls hits – det er umulig å ikke gå «all in»! Syng med og glem tid og sted. Passer for alle som liker å danse!

Sissels treningsglede, gode pedagogiske evner og forkjærlighet for DISCO preger denne timen hvor målet er å få alle med på dansefest. Dette er en feelgood-time hvor rå energi, god flyt og gleden av bevegelse betyr alt!

Hjem til jul?

Velkommen til Trimhuset Horten!

Skal du være hjemme i julen? Spar penger ved kjøp av 1 uke, 2 uker, 3 uker eller 4 uker hos oss. Du sparer penger samtidig som du tar vare på formen som du har bygget opp igjennom året! En dropp inn har en pris på 150,- kr. Skal du trene 2 ganger eller mer i løpet av en uke er det i tillegg penger spart!

IMG_4093.jpeg

Velkommen til en aktiv jul hos Trimhuset Horten!

Årets julekalender!

Aktiv julekalender!

Julen er på vei, bli med på årets julekalender og hold kroppen i gang. Hver gang du er innom Trimhuset og trener, trekker du medlemskortet ditt i resepsjon. Det er alt du skal gjøre for å være med i årets julekalender. Vi trekke en tilfeldig vinner blant alle som har trent hver dag fra 1. til 24.desember. 24 spennende gaver deles ut. Vinneren vil bli publisert på Facebook.

IMG_4101.jpg

Juleavslutning 2018!

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL SENIOR JULEAVSLUTNING MED TRIMHUSET HORTEN, PÅ RESTAURANT NJORD PÅ RS NOATUN!

Njord.png

Fredag 14. desember kl: 12:00 treffes vi på restauranten RS Noatun på Langgrunn til en smakfull jule-lunsjbuffet. Smakfull kald og varmmatbuffet med alle julens smaker samt en søt avslutning. Kaffe, te og isvann er inkludert. Annen drikke kan kjøpes i baren.

Njord+-+bilde+lunsj.png


Jule-lunsjbuffeèn til 195,- kr betales direkte på Noatun fredag 14.desember. Påmelding i resepsjon på Trimhuset Horten. Siste frist for påmelding er torsdag 7.desember 2018.

Hilsen alle oss på Trimhuset Horten.

Body & Mind Event!

Lørdag 17.november 2018!

Snapseed.jpeg

Program for dagen!

09:00 - 10:00 - Morgeninspirasjon med Gro Marie Woldseth i stor sal.

10:10 - 12:00 - Morning yoga med Vivan Choi Johansen i stor sal.

12:00 - 12:30 - Vi serverer enkel lunsj.

12:30 - 14:00 - Mindfulness - grunnprinsipper og praktiske øvelser med Hilde Hoven i stor sal.

14:00 - 15:00 - Yin yoga med Vivian Choi Johansen i stor sal (Ta med egen pute og teppe).

_____________________________________________________________________


Gro Marie Woldseth

FB_IMG_1537537337341.jpg

Gro Marie er 42 år og forfatter av boken «Til Lading inspirasjon til egenomsorg i hverdagen». Hun har 10 års erfaring som fagkonsulent ved Lærings- og mestringssenteret ved Sykehuset i Vestfold hvor hun jobber med kurs og helsepedagogisk veiledning individuelt og i grupper. Woldseth er utdannet sosionom, diakon og gestaltterapeut, og har også erfaring innen mindfulness- tradisjonen og kognitiv tilnærming til håndtering av depresjon og belastninger. Ellers er hun mamma og partner, bor i Horten og elsker å danse zumba, og erfare hva yoga og qi- gong gjør med kroppen.

Morgeninspirasjon:

Oppmerksomheten er vår støtte både når vi vil yte og koble av. Vi kan lære å styre oppmerksomheten vår til vårt eget beste. Å ha et metaperspektiv på seg selv og finne ut av hva vi faktisk har i oppmerksomheten og hva vi vil ha i oppmerksomheten for å lade oss opp, kan øves opp. Å gjøre dette på en måte som bygger selvfølelsen vår er svært viktig. Enten du trenger å trene eller hvile, trenger du å kjenne til mulighetene oppmerksomheten gir deg. Vet du hvordan du bruke oppmerksomheten din når du trener og når du lader deg opp? Kom og lær en modell, personlige øvelser og refleksjon med Gro Marie Woldseth, sosionom og gestaltterapeut.


_____________________________________________________________________

Hilde Hoven

Hilde har lang erfaring som fysioterapeut og akupunktør, og utdannet seg til mindfulness-instruktør for syv år siden. Siden den gang har hun holdt regelmessig kurs. Hun har sitt virke i Horten.

Mindfulness:

Grunnprinsipp i tilstedeværelse. Enkel teori om hjernen og hvordan Mindfulness kan påvirke hjernen vår. Hvordan vår digitale hverdag påvirker hjernen og er med på å lage et urolig/stresset sinn. Enkle praktiske øvelser, som kan brukes til stressmestring, men også fordypning!

_____________________________________________________________________

Vivian Choi Johansen

Viv_yoga_villa.jpg

Vivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India (200RYT), Bryce Yoga (300RYT), og AYP (200RYT), og underviser i Oslo og Horten når hun ikke er i Italia.

Morning yoga:

Dette er en fullverdig yogapraksis bestående av asana, pranayama og meditasjon. Den fysiske delen av timen (asana) vil være varsom og rolig og vil ta omtrent 1 time og 20 minutter, etterfulgt av en 10 minutters pusteøvelse (pranayama) og til slutt en kort guidet meditasjon. Vi avslutter med 10 minutter guidet avspenning. De fysiske øvelsene vil begynne med en lang oppvarming for å åpne kroppen, så noen runder med solhilsen og noen stående øvelser, for vi roer ned med noen behagelige uttøyingsøvelser og går inn i pusteøvelsen. Denne timen er åpen for alle og passer for alle aldre.

Yin yoga:

Yin Yoga er en veldig rolig og avslappende form for praksis. Alle øvelsene skjer på gulvet, så du vil enten være sittende eller liggende på ryggen. Dette er en form for praksis som krever at du holder stillingene over tid, slik at kroppen din kan åpne seg og uttøyingen kan nå helt inn til bindevevet. Bruken av pust er også svært viktig i Yin Yoga, så du vil puste rolig og dypt for å hjelpe kroppen inn i avspenning. Dette er ren restitusjon og tilgjengelig for alle uansett alder og form. Til denne timen ønsker Vivian at alle har med seg PUTE og TEPPE!

_____________________________________________________________________

Pris for medlemmer 100,-. Pris for ikke medlemmer 150,-. Betaling gjøres ved påmelding!

Goodiebags til de 30 første påmeldte.

Påmelding i resepsjon fra 6.november.

Gruppetreningsdagen til inntekt for sykehusklovnene!

Lørdag 27.oktober!

sykehus blogg 1 insta.jpg


Lørdag 27.oktober kan du delta på gruppetrening på Trimhuset Horten, og samtidig støtte det viktige arbeidet Sykehusklovnene gjør over hele landet. Vi som treningssenter deltar på dette fordi vi ønsker og støtte en god sak. Det vil bli arrangert ulike gruppetimer i våre egne lokaler. Disse timene kan du delta på, støtt en god sak som har stor nytte av ditt eventuelle bidrag, og vinne flotte premier. Du kan også følge med på Facebook og Instagram #gruppetreningsdagen.

Så hvordan gjør jeg dette?

Når du skal vipse så skriver du: Trimhuset Horten og vipser 100 kr til #10221 sykehusklovnene og vis kvitteringen i resepsjon. Du vil da få utdelt en klovnenese som bevis på din betaling. Når du skriver Trimhuset Horten så sikrer du deg et lodd i konkurransen om fine premier fra Sportskompaniet og de andre sponsorene. Disse premiene blir trukket ut av sykehusklovnene etter arrangementet. Har du ikke vips? Send sms. Bruke kodeord trening til 2160 (det blir trukket kr. 100,- på telefonregninga).

Disse gruppetimene kan du være med på denne dagen:

08:30 Spinn med Jens Petter og Kay

08:30 Myk Yoga med Kathrine

09:30 Spinn 2 med Morten

09:30 Zumba med Therese

09:30 TRX 45 med Fredrik F.

10:00 Løpetime 30 med Vegar

10:30 X-Circuit med Vegar

Det er ingen påmelding i forkant, møtt opp på de timene du ønsker og være med på. Du står fritt til å bli med på en time eller kombinere timer som du ønsker. Timene er åpne for alle medlemmer om de vipser eller ei. Alle kan vipse når det passer en selv. Kan du ikke deltar denne dagen, men ønsker og bidra til inntekt for sykehusklovnene så kan du vipse over beløpet i forkant.

Fagdag 2018!

Velkommen til Trimhuset Horten!

Fagdag-Facebook.jpg

"Trening er medisin"

Her vil Anders snakke om hva muskelstyrke egentlig er, hvordan muskelstyrken endres med aldring, hvilke betyning det kan har for helsa (med spesifikt fokus på kreft), og hvordan det mest effektivt kan forbedres.

Om Anders Haakestad: Han er utdannet treningsfysiolog fra NTNU hvor han sammen med noen av verdens ledende professorer har forsket på trening som medisin for ulike livsstilsrelaterte sykdommer. De siste 2 årene har Anders spesifikt jobbet med forskning på muskelstyrke hos brystkreftpasienter i et behandlingsforløp.

“Når mat, kropp og trening blir vanskelig”

Kristin kommer til å snakke om som tittelen tilsier når mat, kropp og trening blir vanskelig.

Om Kristin Sarmon: Hun er utdannet psykolog fra Universitetet i Aalborg: Kristin jobber til daglig innen psykisk helsevern, og tar etterutdanning i «Kropp og selvfølelse». Kristin er opptatt av å formidle kunnskap om psykologisk fungering og forebygge psykisk uhelse.

“Vår nye sosiale verden”

For mange er det vanskelig å finne sin egen identitet ved påvirkning av sosiale medier. Vi har forskjellige roller på nettet og i den virkelige verden, noe som kan bli vanskelig å balansere. I sosiale medier i dag er det nesten som en konkurranse om å ha den beste hverdagen. Og presset vi legger på oss selv blir stadig større.

Om Jennie-Lovise Nordheim Bjerke: Jennie-Lovise er til daglig PT på Trimhuset Horten og driver Jenter i Forsvaret. Du kan lese mer om Jennie-Lovise på vår nettside under PT Horten.

Om Marthine Bakkehaug: Marthine jobber som PT på Trimhuset Holmestrand og er nå PT på det sjuende året. Marthine brenner for å hjelpe mennesker. Du kan lese mer om Marthine på vår nettside under Holmestrand - Personlig Trener.

Foredrag fra Antidoping Norge

Vi får besøk av Morten fra Antidoping Norge. Han vil snakke om sine erfaringer, hva doping er og hvordan fungerer det. Hva brukermiljøene sier om doping samt beskyttelses- og sårbarhetsfaktorer for doping.

Om Morten Heierdal : rådgiver i avdeling for forebygging og folkehelse i Antidoping Norge. Erfaring med bruk av Anabole steroider i ti år, holdt 600 foredrag i Antidoping Norge.

Påmeldingsliste er tilgjengelig i resepsjonen!

Trimhuset Horten inviterer til senior avslutning!

På Borre Golfklubb!

Fredag 15.juni kl:12:00

?file=Rauma_golf1_716651490.jpg&dh=450&dw=800&t=4.jpeg

Fra kl:12:00 - 13:00 vil Karin Sjødin treffe oss på Borre Golfklubb.  Vi vil få prøve putting og fotballgolf.  Litt om Karin: i tre år, spilte Karin college golf for Oklahoma State Universitet,  og de siste 10 årene har hun spilt på LPGA Tour.
Hennes største suksess var den fjerde i Kraft Nabisco Championship i 2012, og hun ledet turen i driving lengde både i 2006 og 2007, og i Green in regulation (GIR) 2012.  Du kan lese mer om Karin på http://www.borregb.no/info/pro/54/karin-sjodin

Fra kl:13:00 blir det servert buffet på Golf Kroa.

140,- kr pr.person.

Betaling ved påmelding i resepsjon på Trimhuset Horten.

Vi ser frem til en flott sommeravslutning med deg, velkommen!

 

Jentene på Horten kyststi!

TRIMHUSET HORTEN ØNSKER ALLE VELKOMMEN TIL EN AKTIV DAG I VÅR VAKRE KOMMUNE!

1490863221503.jpeg

Vi starter turen ved Rørestrand og går kyststien i sjø/skogkanten videre sørover. Vi passerer Borrestranda/Prestegårdstranda og Nasjonalparken i Borre med kongegraver og Midgard historiesenter

Etter Borre familiecamping fortsetter vi på kyststien sørover på fine grus og traktorveier. Stien går stort sett i skogkanten nær sjøen. Kyststien går på oversiden av den litt ukjente Jutestranda og frem til Åsgårdstrand. Når vi kommer til Åsgårdstrand tar vi oss en god rast med tid for mat, drikke og gode samtaler. Etter en god hvil tar vi samme ruten tilbake.

IMG_5004.JPG

Alle er hjertelig velkommen til en nydelig tur ute i det fri.  Ta gjerne med en du er glad i, og de trenger ikke være medlem for å være med oss på tur.  

Oppmøte på Rørestrand kl:09:30 mandag 28.mai med forbehold om oppholdsvær.

Påmelding i resepsjonen.  

Helligdager i mai!

Åpningstider på røde dager i mai!

Snapseed-9.jpg

Tirsdag 1.mai - 10:00-17:00

Kl:11:00 - 12:00 Spinn 2 med Vegar

Kl:12:00 - 13:00 Body Pump med Vegar

Torsdag 10.mai - 10:00-17:00

Kl:10:15 - 11:15 Spinn intervall med Anne Maren

Kl:11:15 - 11:15 X-Ciruit med Frøydis

Torsdag 17.mai - Stengt

Mandag 21.mai - 10:00-17:00

Kl:11:00 - 11:45 Spinn intervall med Truls-Petter

Kl:12:00 - X-Ciruit med Truls-Petter

Kl:14:00 - 15:00 Body Attack med Vegar

Barnepassen utgår disse dagene!

Dansens dag!

Lørdag 28.april kl:12:00 - 14:00.

Dansens dag Randi.jpg

Dagen er en verdensomspennende markering av alle danseformer, og har til hensikt å feire mangfoldet innen dans og kjærlighet til dans på tvers av kultur, alder, hudfarge, ferdighetsnivå og danseform.

Blant målene for Dansens dag er å øke oppmerksomheten rundt viktigheten av dans som kunstform i den generelle befolkningen, samt å påvirke myndigheter verden over til å inkludere dans i alle utdanningssystemer, fra grunnskole til høyere utdanning.

Burpees konkurranse

Hvor mange burpees klarer du på 30 sek.?

4498-10-Wonderful-Benefits-Of-Burpee-Workout-To-Strengthen-Your-Body.jpg

Annen hver måned kjører PT avdelingen en ny konkurranse, konkurransen  for mars er Burpees.  Dette må utføres på Trimhuset Horten med øyevitne og tiden må tas.  Dette er en del av moroa!

Regler:

 1 vinner i herreklassen og 1 vinner i dame klassen.  

Det blir også trukket ut en tilfeldig vinner i begge klassene.

Brystet trenger ikke være i bakken.

Så man kan kjøre på strake armer.

Det skal klappes over hodet og det skal være luft under beina.

Vi håper du er klar for å delta neste gang du kommer inn døra hos oss!

 

.