CONVENTION 2019

LØRDAG 9.MARS OG SØNDAG 10.MARS 2019

MiniConvention-2019_TV-Liggende.jpg

Velkommen til vårens høydepunkt på Trimhuset Horten!

For oss som jobber på Trimhuset er det viktig og gi noe tilbake til deg som medlem. Denne helgen ønsker vi nettopp og gjøre dette. Vi har sydd sammen en perfekt goodibag til deg igjennom å sette sammen et program som inkluderer foredrag,

PT small group, løpetimer, gjesteinstruktører i spinningsal, aerobicsal og yogasal. Denne helgen inneholder nye opplevelser, treningsglede, mestringsfølelse , refleksjoner, inspirasjon, kunnskap, og samspill mellom kropp og sinn.

OBS: Alle faste timer utgår denne helgen!

PRISER:

  • PRIS FOR MEDLEMMER 250,-KR.

  • PRIS FOR EN TIME UTEN LUNSJ: 50,- kr.

  • PRIS FOR IKKE MEDLEMMER: 400,-KR.

PÅMELDING:

  • BETALING GJØRES VED PÅMELDING!

  • PÅMELDING GJØRES I RESEPSJON FRA TORSDAG 21.FEBRUAR 2019


Program

Lørdag 9.mars 2019

09:30 - PT small group (6 plasser) - Core trening med Jennie - PT-rommet

09:30 - Iqniter inspirasjon med Lasse - Sykkelsalen

09:30 - Meditasjon og yoga flow med Therese - Liten sal

09:30 - MRL for alle med Marie - Stor sal

10:30 - Løpetime 40 med Oda Eline - Kondisjonsavd.

10:30 - PT small group (6 plasser) - HIIT med Marthine - PT-rommet

10:30 - Iqniter sykkel med Lasse - Sykkelsalen

10:30 - Lyrisk Hiphop med Silje - Stor sal

11:30 - Lunsj

12:30 - Foredrag fra Antidoping Norge - foredragsholder Maha Kamran - Liten sal

13:30 - PT small group (6 plasser) - Power, styrke og eksplosivitet med Marie A. - PT-rommet

13:30 - Iqniter showtime med Lasse - Sykkelsal

13:30 - BODYCOMBAT Team teach med Marthine - Stor sal

14:30 - PT small group (6 plasser) - Shuffling med Fredrik - Stor sal

14:30 - Vinyasa Flow med Vivian - Liten sal

15:30 - PT small group (6 plasser) - Styrke for løpere med Vibeke - Stor sal

 

Søndag 10.mars 2019

10:00 - Løpetime 30 med Vegar - Kondisjonsavd.

10:30 - PT small group (6 plasser) - Funksjonell trening med Stine - PT-rommet

10:30 - Spinn 2 med Vegar - Sykkelsal

10:30 - Yin Yoga med Vivian - Liten sal

10:30 - Discofever med Sissel - Stor sal

11:30 - PT small group (6 plasser) - Styrke i sirkel med Truls-Petter - PT-rommet

11:30 - BODYJAM med Randi - Stor sal

12:30 - Lunsj

13:30 - Foredrag fra Human Performance med Anders og Kim - Liten sal

14:30 - PT small group (6 plasser) - Power, styrke og eksplosivitet med Marie - PT-rommet

14:30 - Yoga flow og balanse med Therese - Liten sal


Full oversikt over våre instruktører og foredragsholdere:

 

Lasse Dalby

Lasse Dalby er utdannet Schwinn silverlevel sykkelinstruktør, og er sykkelkoordinator hos Akropolis trening og kursholder for Sportskompaniet med opplæring av iQniter. Lasse leder sykkelklasser på en pedagogisk og faglig fengende måte. Et kjennetegn på klassen er at treningsøktene er godt planlagt og drives av fengende musikk, show og gode opplevelser. Lasse har bred erfaring med å holde inspirasjonsklasser for medlemmer og, instruktører i inn og utland, samt holdt sykkelkurs/opplæring for Statoilansatte offshore.

iQniter inspirasjon

Lørdag 9.mars kl:09:30 - 10:25

Hvordan bli inspirert og motivert til å trene?

I denne timen bruker vi iQniter systemet til å bli motivert i treningsarbeidet. Gjennom å bruke systemets ulike funksjoner og forstå bruken av dem så kan vi skape gode treningsopplevelser som motiverer deg videre.

iQniter sykkel

Lørdag 9.mars kl:10:30 - 11:30

I denne timen så bruker vi ulike teknikker for å visualisere og gjenskape en følelse av å sykle ute. Denne timen passer like godt for mosjonister som syklister. Timen benytter en del elementer fra iQniter inspirasjon.

iQniter showtime

Lørdag 9.mars kl:13:30 - 14:30

Dette er den ultimate timen som gjør at du glemmer tid og sted. Gjennom fengende musikk, show og konkurranse så blir dette er morsom opplevelse hvor treningsglede står i fokus.


Oda Eline Aasland

Oda Eline er utdannet på Norges idrettshøyskole. Jobber nå på Universitetet i Sørøst-Norge som undervisningslektor hvor hun utdanner kroppsøvningslærere. Et viktig fokus for Oda Eline er bevegelsesglede, det å like å være i bevegelse gjennom ulike former for trening. Oda Eline er instruktør på løpetimer, sykkeltime, styrketimer, samt yogainstruktør. Hun liker å se helheten i treningen, og brenner for å legge til rette for en god mestringsfølelse både underveis og etter endt treningsøkt.

Løpetime 40

9.mars kl:10:30 - 11:10

Vi starter løptetimen rolig med en god oppvarming før vi går over i pyramideintervaller. En time for alle hvor instruktøren i løpet av oppvarmingen guider deg gjennom riktig løpeteknikk, før vi starter på en morsom hoveddel og en deilig nedkjøring helt til slutten. En time både for deg som har løpt mye og som ønsker nye utfordringer, men også en time for deg som er mer fersk i løpeverden og som derfor ønsker mer kunnskap om løping.


Vegar Marthinsen

Vegar går på idrettslinja på Horten VGS. Han er sykkelinstruktør, lisensiert BodyPump, BodyAttack og BodyStep instruktør fra Les Mills. Han er også lisensiert Corebar instruktør.

Vegar har tatt instruktør rollen med storm, han er det fødte talent. Han er tydelig, imøtekommende og ser hvert enkelt individ. Han ånder treningsglede!

Løpetime 30

10.mars kl:10:00 - 10:30

Vil du forbedre kondisjonen din eller lære og løpe smartere?

Bli med på innendørs løpetime med Vegar. Denne klassen foregår på løpemøller med instruktør. Du justerer selv tempo og intensitet, Vegar som løpeinstruktører vil guide deg igjennom denne 30 min.løpeøkten.

Spinn 2

10.mars kl:10:30 - 11:30

Sykkeltime hvor vi benytter Suunto-systemet, for å holde oversikt over pulsen gjennom hele timen, og å sikre at vi ligger på rikitig nivå i forhold til maks puls. Slik får du en sikker og effektiv kondisjons-økt, som gir resultater!


Maha Kamran


Foredrag fra Antidoping Norge

Lørdag 9.mars kl:12:30 - 13:30

Maha vil gi deg en introduksjon til doping som samfunnsproblem, hva er doping, motivasjon for doipingbruk og konsekvensene av dette.


Anders Haakestad og Kim Aske

Anders er utdannet treningsfysiolog fra NTNU hvor han sammen med noen av verdens ledende professorer har forsket på trening som medisin for ulike livsstilsrelaterte sykdommer. De siste 2 årene har Anders spesifikt jobbet med forskning på muskelstyrke hos brystkreftpasienter i et behandlingsforløp.

Kim er utdannet treningsfysiolog fra University of Queensland Australia og NTNU. Han har etablert Human Performance i Horten sammen med Anders og som de driver sammen i dag.

FOREDRAG OM Idrettsmedsinsk testing - et must for prestasjon og helse.

Foredrag Søndag 10.mars kl:13:30 - 14:30

Lurer du på hva melkesyreterskel, arbeidsøkonomi eller maksimalt oksygenopptak er, og hvordan det påvirker utholdenhetsprestasjonen din? Eller hvorfor maksimalt oksygenopptak er den viktigste helsepredikatoren for tidlig død og hjerte/karsykdom? Da har du stor interesse av foredraget med idrettsfysiologene fra testlaben Human Performance .


Jennie-Lovise Bjerke

Jennie-Lovise er utdannet personlig trener og har ellers fullført en rekke kurs innen trening. Hun har også diverse kurs og erfaring som Sanitetssoldat i Forsvaret.

Jennie-Lovise synes styrketrening er gøy og det viser gode resultater på styrke, kropp og beherskelse i det daglige liv. Trening gir stor gleder og dette ønsker Jennie-Lovise å videreformidle til andre. Hun ønsker at du skal føle deg trygg og oppleve mestring.

Core trening PT small group

Lørdag 9.mars kl:09:30 - 10:30

Under denne timen trener vi opp musklene som stabiliserer vårt senter, som er basen til alle våre bevegelser.

Vi vil fokuserer på øvelser som skaper styrke og stabilitet i området rundt magen og ryggen, vi kommer også til å gå innom ulike baseøvelser hvor vi legger fokuset på å få bedre aktivering og kontakt med core muskulaturen.

En sterk core er viktig både for god kroppsholdning og en skadefri kropp og det øker vår kroppsbevisshet og styrker de musklene vi trenger i hverdagen.


Truls-Petter Green Strøm

Truls-Petter er sertifisert personlig trener og Rehab Trainer ved AFPT. Han innehar en rekker kurs og lisensieringer. Truls-Petter er personlig trener ansvarlig på Trimhuset Horten.

Han kjører spinningtimer, basistimer og bevegelighets økter. Han er en energisk og motiverende instruktør som løfter treningen din opp på et nytt nivå. Han er opptatt av at medlemmene skal lære og ta med seg detter videre i den aktive hverdagen, å da bruke dette som et verktøy for å holde motivasjon og progresjon oppe som er nøkkelen for å lykkes.

Styrke i sirkel PT small group

Søndag 10.mars kl:11:30 -12:30

Her vil vi gå gjennom de viktigste faktorene for å få mest ut av styrke i sirkeltrenings sammenheng. Det vil være få repetisjoner og mer belastning enn hva man er vant til i

gruppesammenheng/saltimer. Vi vil gå nøye gjennom alle øvelsene og hvorfor vi gjør det og hvordan vi gjør det for maksimal effekt. Det vil bli justert til hver enkelt som er med på denne gruppen i forhold til

belastning du mestrer og bør ha for å stimulere styrke. Truls-Petter er opptatt at du skal få med deg kunnskap etter hver time. Du vil kunne ta med deg noen verktøy som er viktig for å få mest mulig ut av treningen din i fremtiden.


Stine Nyjordet

Stine er sertifisert Personlig Trener fra AFPT, Certified Performance Specialist fra Scandinavian Top Team, og har i tillegg videreutdanning innen kosthold og livsstilsrelaterte emner.

Med Stine som trener kan du forvente deg meningsfulle og utfordrende treningsøkter med høy kvalitet og godt humør. Det legges stort fokus på at du skal føle deg bra og ha en kropp som tillater deg å leve slik du ønsker å leve. Hun jobber med mennesker i alle aldersgrupper og har spesialisert seg innenfor styrketrening og funksjonell trening.

Funksjonell trening PT small group

Søndag 10.mars kl:10:30 - 11:30

Dette er en PT- time i gruppe med plass til 6 deltagere. Funksjonell trening kan være vanskelig å definere, da det er basert på hvert enkelt individ. Hva som er funksjonelt for deg, vil ikke nødvendigvis være funksjonelt for sidemann. Men i denne PT-gruppen tar vi for oss en av grunnprinsippene, nemlig at vi må bli bedre på å bevege oss i flere bevegelsesplan. Det vil være styrke-øvelser med en "funksjonell vri" og fokus på trening for å bedre helse og hverdag.


Marie Anthonsen

Hun vil gi deg de nødvendige verktøyene du trenger for å gjøre en endring i ditt liv, enten du ønsker å endre livsstil, kroppssammensetning, komme i bedre fysisk form eller prestere bedre i konkurranser. Marie legger vekt på morsomme og inspirerende økter, treningsglede og motivasjon til å fortsette!

Hun skreddersyr trening, program og kosthold ut fra dine behov og ønsker, og er med deg hele veien frem til målet. Marie vil motivere deg, heie på deg og utfordre deg, alt for å sørge for din fremgang.

Power PT small group

Lørdag 9.mars kl:13:30 - 14:30 og søndag 10.mars kl:14:30 - 15:30

Dette er en time med fokus på å styrke hele kroppen gjennom enkle og effektive øvelser. Ved å jobbe aktivt med tempo og motstand vil du utfordre den eksplosive styrken.

Marie er opptatt av at du skal kjenne mestring og glede i treningen, samtidig som du blir utfordret til å yte ekstra.


Fredrik Theodor Fonn

Fredrik er utdannet personlig trener gjennom Gateway College og Høgskolen i Vestfold, samt Bachelor i Idrett, Ernæring og Helse på Høgskolen i Vestfold.

Fredrik er å treffe som personlig trener på Trimhuset Horten, i resepsjon eller på hans R.O.P.E.S time.

Shuffling PT small group

Lørdag 9.mars kl:14:30 - 15:30

Shuffling er dans med kjapt fotarbeid, og brukes her som et samlende begrep på steg/trinn/stiler fra forskjellige danser. Kombinert skaper trinnene en illusjon av å flyte eller gli på gulvet. Shuffling utfordrer både koordinasjon, spenst, balanse og hurtighet, og er veldig gøy når trinnene er innøvd. Anbefales for alle som liker å danse.


Marthine Bakkehaug

Marthine har jobbet i treningsbransjen siden 2008 og er utdannet som personlig trener på NIH. Hun jobber til daglig på Trimhuset Holmestrand.

Marthine jobber også som gruppetreningsinstruktør og har spesialisert seg på Body Combat. Hun er Advanced trainer i Body Combat i tillegg til å være eneste norske finalist i instruktør konkurransen LES MiLLS superstar 2018. Marthine er opptatt av mestring, musikk og hver enkelt deltager når hun underviser.

HIIT PT small group

Lørdag 9.mars kl:10:30 - 11:30

Enkel innøving av øvelser før vi skal ha intens trening som øker oksygenopptaket. Intervaller som kommer til å utfordre deg på nye måter og ta treningen din til nye nivåer. Raske resultater og tilpasset en travel hverdag. Enkle øvelser, du trenger ingen rytme eller koordinasjon.

BodyCombat

Lørdag 9.mars kl:13:30 - 14:30

Dette er en treningsøkt med masse styrke og energi - der du kan leve ut kampsportdrømmene dine, ha det morsomt og det er ingen komplekse trekk du må mestre. Du vil kunne forbrenne opptil 740 kalorier underveis. Du vil trene til inspirerende musikk og ldin LES MILLS instruktør vil lære deg effektive teknikker fra karate, taekwondo, Kung Fu, kickboksing, muay thai, og tai chi der du utfordrer fantasimotstanderne dine. Her slipper du stress, har det gøy og vil føle deg som en mester.


Vibeke Carlsen

Vibeke er utdannet fysioterapeut og har bachelor i idrettsvitenskap. Ved siden av jobben som fysioterapeut har hun jobbet som PT i 1 år. Hun har over 20 års erfaring som utøver og trener i friidrett og driver nå aktivt med vektløfting. Vibeke er ei jordnær, blid og positiv jente som elsker å være i bevegelse, lære nye teknikker, utfordre seg selv og formidle treningsglede for alle, uansett alder. Hennes sterke sider er forebyggelse og rehabilitering av skader, styrke, løpeteknikk og olympiske løft.

Styrketrening for løpere PT small group

Lørdag 9.mars kl:15:30 - 16:30

Løpere trenger styrketrening for å forebygge skader, bedre løpsøkonomi og løpeteknikk. Det vil bli fokus på både kjente og nye styrkeøvelser som vil gjøre deg til en bedre løper. Du kan forvente tempo, men også å måtte bruke de små grå innimellom.


Therese Mørken

Therese er en sertifisert yogalærer fra internasjonale Yogaworks, med videreutdanning og sertifisering innenfor Yin Yoga, Myofascial Release Therapy, og kurs innenfor Tradisjonell Kinesisk Medisin og ernæringsterapi.Hun er innehaver av Themyoga studio og jobber selvstendig med timer og kurs basert i Vestfold, og er å finne med timer og workshops på ulike sentre og eventer.

Meditasjon og yoga flow

lørdag 9.mars kl:09:30 - 10:45

Med fokus på pust og meditasjon bygger vi mental styrke før en rolig flow som utfordrer fleksibilitet og fysisk styrke i bevegelse. En time som forbereder og styrker kroppen til dagens utfordringer.

Yoga flow og balanse

søndag 10.mars kl:14:30 - 15:45

*Med balanse i fokus utfordrer vi oss med en styrkende flow som bygger stabilitet både fysisk og mentalt.

En time som vil vekke selvtillit og utfordre styrke du kanskje ikke visste du hadde.


Vivivan Choi Johansen

Vivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India (200RYT), Bryce Yoga (300RYT), og AYP (200RYT), og underviser i Oslo og Horten når hun ikke er i Italia.

Vinyasa Flow

Lørdag 9.mars kl:14:30 - 16:00

Vinyasa Flow Yoga er dynamisk yoga med fokus på styrke og fleksibilitet. Ulike sekvenser av yogastillinger lenkes i hverandre i takt med pusten for å åpne blokkeringer og anspent muskulatur. Vinyasa Flow er fysisk krevende, og du blir sterkere i rygg og mage, armer og ben. Denne timen løfter energien, og du kommer ut med en følelse av ny letthet i kropp og sinn.

Yin Yoga

søndag 10.mars kl:10:30 - 12:00

Yin Yoga er en veldig rolig og avslappet form for praksis. Alle øvelsene skjer på gulvet, så du vil enten være sittende eller liggende på ryggen. Dette er en form for praksis som krever at du holder stillingen over tid, slik at kroppen din kan åpne seg og uttøyning kan nå helt inn til bindevevet. Bruken av pust er også svært viktig i Yin Yoga, så du vil puste rolig og dypt for å hjelpe kroppen inn i avspenning. Dette er ren restitusjon og tilgjengelig for alle uansett alder og form. Til denne timen kan du gjerne ha med pute.


Silje Bekkevold

Silje har S.A.F. E skolen i Stockholm (Scandianvian Academy of Fitness Education), Les Mills utdanning og Treningsveileder/Aerobic Instructor fra Fitnesslinjen på NIH (Norges Idrettshøyskole). Hun er dessuten lisensert ZUMBA instruktør og Corebar instruktør.

Startet som instruktør i 1993 og har jobbet på ulike senter i inn og utland, blant annet innenfor SATS kjeden. Silje har en forkjærlighet for danseinspirerte timer, hvor målet først og fremst er å få deltagerne til å slå seg litt løs etter drivende musikk og rytmer. Hun liker også å instruere enklere BASIS timer, med vekt på riktig teknikk og intensitet. Hovedfokuset er å få det beste ut av den enkelte deltager, så her nytter det ikke å sove i timen! Stikkord for å beskrive Silje som instruktør er god rytme sans, treningsglede og evne til å skape en trygg, uhøytidelig atmosfære i timene.

Lyrisk HipHop

lørdag 9.mars kl:10:30 - 11:30

Lyrisk HipHop er enkelt forklart hiphop med følelser. Her er det fokus på å fortelle en historie og formidler teksten i sangen via dansen. Liker du dans og litt utføring på trinn må du definitivt få med deg denne timen!


Randi Mikaelsen

Randi har grunnfag/mellomfag medisin, utdannet akupunktør, og har gjennomført diverse instruktørutdannelser. Hun har instruert i forskjellige typer gruppetrening siden 2005.

Randi er ei sprudlende jente, som med sitt positive og milde vesen fenger mange deltagere… Og Randi ser riktignok kanskje snill og uskyldig ut, men bak fasaden befinner det seg en heftig BODYJAM dame, som ikke er redd for å trekke ut hårstrikken og slå seg løs! Randi er opptatt av å fremheve treningsglede, liv og moro på timene sine.

Riktig teknikk blir også vektlagt nøye. Randi har dessuten fokus på å variere musikk og rytmer, for å skape skikkelig stemning og for å få deltagerne til å gi alt på trening.

BODYJAM

søndag 10.mars kl:11:30 - 12:30

Hva er det? Den ultimate kombinasjonen av musikk og dans! Koreografert av Gandalf Archer -Mills på New Zealand. Les Mills BODYJAM er en 55 minutters danseklasse som utfordrer deg på kondisjon, pust og flotte bevegelser til den nyeste musikken. Her danser du samtidig som kondisjonen får seg en real omgang. Er dans den treningsformen du liker best? Ja, så bli med da vel!


Sissel Normann Jacobsen

Sissel har S.A.F.E skolen i Stockholm (Scandianvian Academy of Fitness Education) , Schwinn Spinning instruktør og Fitness Yoga instruktør fra NIH (Norges Idrettshøyskole), Les Mills utdanning og diverse andre kurser innenfor trening. Hun er dessuten lisensert ZUMBA instruktør.

Sissel har lang fartstid innenfor treningsbransjen. Hun er kjent for å være en meget dyktig instruktør, med sterk personlig utstråling og gode pedagogiske evner, hvor flyt og logikk i oppbyggingen står sentralt.

Sissel instruerer i alt fra Dance Aerobic og Step med litt utfordring for både hode og kropp, til Styrketimer hvor fokuset er på den enkelte deltager for å oppnå maks effekt av treningen. Hun har også et stort hjerte for Yoga timer hvor man vektlegger helhet; styrke og smidighet i klassisk stil med pusten som drivkraft.

DiscoFever

søndag 10.mars kl:10:30 - 11:30

Slå deg løs i ekte DISCO-stil! Enkel koreografi og danseglede til fengende 70-talls hits – det er umulig å ikke gå «all in»! Syng med og glem tid og sted. Passer for alle som liker å danse!

Sissels treningsglede, gode pedagogiske evner og forkjærlighet for DISCO preger denne timen hvor målet er å få alle med på dansefest. Dette er en feelgood-time hvor rå energi, god flyt og gleden av bevegelse betyr alt!


Marie B.Jackobsen

Utdannet Treningsveileder fra NIH (Norges Idrettshøyskole) og Personlig Trener. Hun er også utdannet innenfor ernæring og sertifisert livsstilsendrings-instruktør. Marie har mange års erfaring som instruktør, innenfor ulike gruppetimekonsept. Ferdig utdannet fysioterapeut i 2017.

Marie er ei sprudlende og glad jente som ELSKER å trene! Denne treningsgleden smitter lett over på deltagerne. Hun kan også være litt "streng" og kreve full innsats av den enkelte. Slikt blir det resultater av! Marie har alltid drevet med ulike typer idrett, blant annet friidrett. Du vil bli imponert over hvor sprek denne jenta er, og hun slår knockout på de fleste gutta, både i styrketrening og kondisjon. Dette er Trimhusets egen lille Duracell-kanin.

MRL for alle

Lørdag 9.mars kl:09:30 - 10:30

En halv time morsom kondisjons trening der du blir god og varm mens tiden flyr. Du blir kjent med de grunnleggende trinnene som brukes i stor sal. Krever litt koordinering. I tillegg blir det styrke på ben, mage og rygg. Her får du alt på en time, kondisjon og styrke. Dette er en time som passer alle uansett form!