Body & Mind Event!

LØRDAG 9.NOVEMBER 2019!

IMG_3784.jpg

Program for dagen:

09:30 - 11:00 - Vinyasa Flow med Vivian Choi Johansen

11:00 - 12:00 - Vi serverer enkel lunsj

12:00 - 12:45 - Yoga filosofi med Angela Van Rheen

13:00 - 14:30 - Yoga 90

——————————————————————————————————————————————-

Vivian Choi Johansen

yogweek.jpgVivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India (200RYT), Bryce Yoga (300RYT), og AYP (200RYT), og underviser i Oslo og Horten når hun ikke er i Italia.

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow er et ekteskap mellom pust og bevegelse. Det krever at du stiller inn pusten og beveger kroppen din dynamisk for å flyte med pusten gjennom positurene. Det krever full bevissthet av deg å forene kropp, pust og sinn, og overgangen fra den ene posituren til den neste i repeterende sekvenser. Det er en vakker, befriende praksis som gir mulighet for bevegelses- og følelsesfrihet. Kom flyt med meg!

——————————————————————————————————————————————————————

Angela Van Rheen

thumbnail_image.png

Angela begynte yoga reisen sin i 1993 på UGB Yoga Skole i Drammen. Hun har utdannelse og kurs fra Idrettshøyskolen, Mystic yoga shala i Mysore, India, og 100TT med Yogamakes i Stockholm. I 2019 tok hun RYT 200 i Vinyasa Yoga på Hiyoga i Oslo med stipend fra Yoga Girl Foundation. Stipendet var gitt med bakgrunn av hennes frivilligarbeid i Horten og som hjelp i sorgen over å ha mistet sønnen sin, Nickolas.

Hun har vært instruktør siden 2001 og hennes yoga flow timer har fokus på sekvenser av grunnleggende yoga stillinger satt sammen til å gi en helheltlig opplevelse av bevegelse i kombinasjon med pust. Nivået passer både for de som er nybegynnere og øvet. Hun sier at yoga har vært en glede og god venn gjennom livet og hun ønsker å dele yoga praksis med andre i håp at det kan bidrar til bedre helse og harmoni i livet.

Yoga filosofi

Yoga er mer en fysisk trening. Her får du en kort innføring i de åtte grener av yoga som beskrevet i Yoga Sutra av Patanjali. Hvordan kan en dypere forståelse for de åtte deler av yoga gi bedre kvalitet til yoga praksisen din? Angela forteller om noen av de viktigste aspektene av yoga filiofi med praktiske øvelser i pust og meditasjon.

——————————————————————————————————————————————————————

PRIS FOR MEDLEMMER 100,- KR.

PRIS FOR IKKE MEDLEMMER 150,- KR.

BETALING GJØRES VED PÅMELDING!