Gruppetreningsdagen til inntekt for sykehusklovnene!

Lørdag 27.oktober!

sykehus blogg 1 insta.jpg


Lørdag 27.oktober kan du delta på gruppetrening på Trimhuset Horten, og samtidig støtte det viktige arbeidet Sykehusklovnene gjør over hele landet. Vi som treningssenter deltar på dette fordi vi ønsker og støtte en god sak. Det vil bli arrangert ulike gruppetimer i våre egne lokaler. Disse timene kan du delta på, støtt en god sak som har stor nytte av ditt eventuelle bidrag, og vinne flotte premier. Du kan også følge med på Facebook og Instagram #gruppetreningsdagen.

Så hvordan gjør jeg dette?

Når du skal vipse så skriver du: Trimhuset Horten og vipser 100 kr til #10221 sykehusklovnene og vis kvitteringen i resepsjon. Du vil da få utdelt en klovnenese som bevis på din betaling. Når du skriver Trimhuset Horten så sikrer du deg et lodd i konkurransen om fine premier fra Sportskompaniet og de andre sponsorene. Disse premiene blir trukket ut av sykehusklovnene etter arrangementet. Har du ikke vips? Send sms. Bruke kodeord trening til 2160 (det blir trukket kr. 100,- på telefonregninga).

Disse gruppetimene kan du være med på denne dagen:

08:30 Spinn med Jens Petter og Kay

08:30 Myk Yoga med Kathrine

09:30 Spinn 2 med Morten

09:30 Zumba med Therese

09:30 TRX 45 med Fredrik F.

10:00 Løpetime 30 med Vegar

10:30 X-Circuit med Vegar

Det er ingen påmelding i forkant, møtt opp på de timene du ønsker og være med på. Du står fritt til å bli med på en time eller kombinere timer som du ønsker. Timene er åpne for alle medlemmer om de vipser eller ei. Alle kan vipse når det passer en selv. Kan du ikke deltar denne dagen, men ønsker og bidra til inntekt for sykehusklovnene så kan du vipse over beløpet i forkant.