Mini convention!

3.februar 2018

thumbnail_Trimhuset-MiniConvention_Skjerm-Nett-Mobil_Liggende.jpg

09:00-09:40 Foredrag - Viktigheten av stabilitet i ledd under trening med Truls Petter Green Strøm (ca.40 min.)

09:50-10:40 SOMA MOVE - med Eva Katrine Thomsen (ca.45-50 min.)

11:00-12:00 Mesmerize - med Eva Kathrine Thomsen (ca.60 min.)

12:00-12:45 Lunsj pause - ta med egen lunsj. Mulighet for lån av kjøleskap.

12:45-13:30 Foredrag - Skadeforebygging og belastningsstyring med Tobias Ruud Elvestad fra Motusklinikken (ca.45 min.)

13:40-14:40 BodyART - med Christina Støle Therkildsen (ca.50 min.)

Presentasjon av våre kursholdere og deres timer

_____________________________________________________________

Truls-Petter Green Strøm

25158134_10159608825685099_7058411208188453746_n.jpg

Sertifisert personlig trener og Rehab Trainer AFPT.   (AFPT er den første instansen i Norge som innehar høyeste sertifisering fra European Health and Fitness Association, dette innebærer at utdannelsen holder høy standard, og er kvalitetssikret i henhold til internasjonale retningslinjer).  Drevet aktivt med fotball siden 4 års alderen, sluttet 21 år gammel.  Førstehjelpskurs (Norges Rødekors og AFPT).  Sertifisert Catslide Mastertrainer.  Sertifisert TRX- instruktør.  Jobbet på treningssenter siden 2008: Som spinning-leder, treningsveileder og instruktør for forskjellige saltimer.  Jobbet 3 år på forsterket skjermet enhet som assistent.  Jobbet som administrasjonsbefal, og drevet med rekruttering rundt på skoler og messer for forsvaret.

De 3 pilarene Truls-Petter jobber etter 1- Bevegelse 2-Teknikk 3- Styrke.

Trening skal være hardt og effektivt, men også gøy og spennende.  Det å kunne hjelpe folk med å nå målene sine, alt fra store mål til litt mindre mål, er noe Truls-Petter har stor glede av. Han brenner virkelig for at folk skal ha det bra, og at de skal føle mestring under trening. Det å trene alle fra unge til eldre, ser han på som en varierende hverdag. Det gir Truls-Petter utfordringer, som han vil løse på best mulig måte. Det skal også være sikker og trygg trening så kunden ikke skal føle seg usikker eller redd for skader eller utførelse. Truls-Petter er også veldig opptatt av at trening skal utøves med perfekt teknikk, noe som igjen vil gjøre at treningen er effektiv og sikker.

Viktigheten av stabilitet i ledd under trening: Jobben til en personlig trener er å veilede mennesker til å oppnå en optimal fremgang, raskt og med best mulige resultater slik at motivasjonen opprettholdes.  Stabilisering av ledd under trening er viktig i forhold til resultater og for å unngå belastningsskader.

________________________________________________________

Eva Katrine Thomsen

thumbnail__MG_3323.jpg

Eva Katrine Thomsen har en master i idrettspsykologi og coaching fra Norges Idrettshøgskole. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH. Hun har 10 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, personlig trener og foreleser ved NIH Aktiv. Til daglig driver hun sitt eget foretak, der hun underviser gruppetimer og kurs, jobber som konsulent for ulike treningssentre og foreleser for studenter ved NIH Aktiv. Hun er fagansvarlig i MotiOne Norge, og i tillegg arrangerer hun treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS, skriver artikler for Trening.no og er en kjent presentatør ved NIH Aktiv Convention. Hun er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga og er norsk agent for det svenske treningskonseptet SOMA MOVE®. Eva Katrine samarbeider også tett med Hauteletics, som er eksklusiv distributør av treningsmerket Flexi Lexi i Skandinavia, og jobber som deres ambassadør. 

Gruppetrening er Eva Katrines "hjertebarn" og store lidenskap. Hun underviser i en rekke ulike gruppetimer – alt fra dans, kondisjon og sykkel, til styrke, TRX og yoga, og hun har utviklet dansekonseptet ”Mesmerize” og styrke/mobilitetskonseptet ”COSMO- Core·Strength·Movement”, som du kan lese mer om her. Eva Katrines genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring, og timene hennes kjennetegnes av rå energi, høy treningseffekt og smittende treningsglede! 

Eva Katrine har bakgrunn som sprangrytter og har drevet med ridning nesten hele livet. I tillegg har dans vært en stor del av livet hennes, og hun har vært innom en rekke ulike dansestiler som klassisk ballett, musikal/show-dans, jazz, street, afrikansk og stepping. Hun elsker å være i fysisk aktivitet, og hennes store treningsinteresser er dans, yoga, funksjonell styrketrening og ridning. Eva Katrine brenner for å spre danse- og treningsglede, og er svært opptatt av å løfte hver enkelt deltager frem! Hun er genuint opptatt av at trening skal være lystbetont og helsefremmende, og er meget dyktig til å formidle god treningslære og teknikk på en folkelig og forståelig måte. Eva Katrines gruppetimer er gjennomtenkte, pedagogiske, kreative og lekne. Hun vet selv hvilken glede et aktivt liv gir, og har derfor et enormt engasjement for å få andre mennesker til å trives med fysisk aktivitet og trening. At deltagerne på hennes timer skal oppleve mestring, er essensielt for Eva Katrine som instruktør, og hun vektlegger i stor grad mestringsfølelse og autonomi i sine timer. Hun inspireres selv av å kunne hjelpe andre til å utnytte sitt fulle potensiale og realisere egne drømmer!

SOMA MOVE: er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform - bli med på SOMA MOVE®! (ca.45min)

MESMERIZE: er en magisk dansetime som kombinerer stilene lyrisk jazz, moderne og afrikansk på en ny og unik måte. Timen gir deg en totalopplevelse! Fokus på flyt og store, dynamiske bevegelser gjennom en kreativ og energisk koreografi. Passer for alle som liker å danse! (ca.60min)

__________________________________________________________

 

Tobias Ruud Elvestad

1441919261605.jpeg

Tobias er utdannet fysioterapeut, personlig trener og mensendieckinstruktør.

Tobias er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo og Akershus, og har fordypning innen Mensendieck, diagnostisk ultralyd, idrettsmassasje og dry needling (nålebehandling). Tidligere har han jobbet som fysioterapeut i både Nord-Fron kommune og på Skogli Helse- og Rehabiliteringssenter i Lillehammer. Tobias jobber til daglig på Motusklinikken som holder til i Storgata 48 i Horten.

Tobias er også utdannet Personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole og har mange års erfaring fra treningssenterbransjen. Han er tidligere aktiv langrennsløper på nasjonalt nivå, har over 15 års erfaring innen fotball og over 10 års erfaring med styrketrening.

Tobias er fysioterapeut for Flint fotball.

Skadeforebygging og belastningsstyring: Til daglig jobber Tobias mye med forebyggende fysioterapi, både innen idrett og for mannen i gata. Han vil denne dagen snakke om grunnleggende prinsipper innenfor skadeforebygging, med fokus på mannen i gata.

_____________________________________________________________

Christina Therkildsen

12744259_10153276162946945_8627214017028766132_n.jpg

Christina er gründer av og konseptutvikler på Krønsj. Hun har 25 år’s erfaring fra treningsbransjen og jobber med konseptutvikling og utdanning innen Krønsj konseptet og Catslide, i tillegg til at hun er Master Trainer for TRX og TriggerPoint Therapy. Hun er tidligere håndballspiller med lang erfaring innen trening og bevegelse. Christina er allsidig og hennes kjennemerke er timer med god flyt og masse energi. Valg av musikk får deg til å glemme at du trener, her er det rytme og bevegelsesopplevelse som gjelder. Christina har undervist internasjonalt på store Conventions, og er en ettertraktet instruktør og foredragsholder, hun beveger deg garantert!! 

BodyART: er et funksjonelt bevegelsestrening system som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Alle BodyART klasser er utført barbeint med kroppen som eneste utstyr. Vi bruker pusteteknikker som forbedrer ytelsen.
Basert på tradisjonell kinesisk medisin prinsippene om yin og yang kombinerer BodyART kraftig dynamisk energi med passiv avslapning. Holistisk, intens og målrettet treningsmetode som gir helhetlig trening og varig effekt i det daglige liv.

________________________________________________________

100,- kr. for medlemmer - 150,- kr. for ikke medlemmer.  Betaling ved påmelding i resepsjon!