LES MILLS GJESTEINSTRUKTØR!

LØRDAG 14.OKTOBER 2017.

Snapseed.jpg

Vi får besøk av Marthe Fyndall Havnås.  Hun har vært instruktør siden 2001, etter at hun måtte legge håndballkarrieren på hylla. Siden 2002 har hun vært trainer for Les Mills i Norge og Norden. Hun er instruktør i BodyPump, BodyStep, BodyAttack, BodyVive og CXWorx. Hun har presentert på flere event i regi av Les Mills. Hun har også deltatt på filmingen av BodyAttack. Hun har jobbet for flere sentre, i Sandefjord, Oslo og Tønsberg, og hun var med å starte opp et treningsenter i 2013.

Hun er utdannet lærer og timene hennes bærer ofte preg av den pedagogiske bakgrunnen hennes. Hun sier selv at det som kjennetegner timene hennes er humor, energi og kraft. Hun har begge beina plantet på jorda og er opptatt av at alle deltakerne på timene hennes skal mestre noe og gå ut av salen med en følelse av å ha lykkes og å være en del av et fellesskap.

Velkommen!