BODY & MIND EVENT!

Lørdag 11.november 2017

Program for dagen:

09:30 - 10:00 - Pust - praksis med Therese Mørken.

10:00 - 11:00 - YogaFlow med Therese Mørken.

11:00 - 12:00 - Hatha Yoga med Angela Van Rheen.

12:00 - 12:30 - Lunsj - vi serverer enkel lunsj.

12:30 - 13:00 - Introduksjon til Mindfulness meditasjon med Siv Myklebust. 

13:00 - 14:00 - Foredrag Mindfulness med Siv Myklebust.

14:00 - 15:00 - Root And Rebound med Marit Sommervold.

PRESENTASJON AV VÅRE KURSHOLDERE OG DERES TIMER.

________________________________________________________

THERESE MØRKEN

1476861297731.png

Therese er en sertifisert yogalærer fra internasjonale Yogaworks, med videreutdanning og sertifisering innenfor Yin Yoga, Myofascial Release Therapy, og kurs innenfor Tradisjonell Kinesisk Medisin og ernæringsterapi.

Hun er innehaver av Themyoga studio og jobber selvstendig med timer og kurs basert i Vestfold, og er å finne med timer og workshops på ulike sentre og eventer.

Pust: har en effekt på fordøyelsen, blodsirkulasjon, styrke, balanse, konsentrasjon, kroppsbevissthet, smidighet - og ikke minst får man mer overskudd og energi ved å mestre pusten.

YogaFlow: Fysisk yogatime passende for alle nivåer, med fokus på pust i bevegelse og energiske linjer. Vi bygger opp fysisk og mental styrke.

 

________________________________________________________

ANGELA VAN RHEEN

Angela.png

Angela begynte å praktisere yoga i 1993 og begynte som instruktør i 2001. Hun har en variert bakgrunn med utdannelse fra UGB Yoga skole i Drammen, Idrettshøyskole, Mystic Yoga Skole i  Mysore, India og TT i Stockhom med Yogamakes. Hun har ekstra kurs i anatomi, meditasjon, og pranyama. I tillegg til timene på Trimhuset så har hun også drevet donasjons yoga på Kulturhuset i Horten. 

Hun er opptatt av at alle kan oppleve mestring og timene hennes er klassisk/Hatha yoga som kan passe for alle.   Hun ønsker å  hjelpe andre til å oppdage gleden av yoga.

Hatha yoga:  Denne klassen passer alle. En myk, enkel og rolig time som har fokus på god pust, stretching av hofter, ben og flyt i overgangene.    

____________________________________________________________

 SIV MYKLEBUST

IMG_5660.JPG

Siv er yogainstruktør sertifisert fra Chateau du Yoga Sivananda i Frankrike, mindfulnessinstruktør og gestaltterapeut. Hun har kontor hos Helhetssenteret Solbakken i Drammen. Der holder hun mindfulnesskurs, har yogatimer og jobber med samtaleterapi/individualterapi.

Meditasjon: Her vil du få en introduksjon til Mindfulness meditasjon.  Hva er meditasjon og hvorfor meditere? Hvordan skape plass til en meditasjonspraksis i en stresset hverdag?

Mindfulness: Hva er Mindfulness?  Hvilke nytte kan jeg ha av Mindfulness? Grunnholdninger i Mindfulness.  Hvordan leve mer i pakt med meg selv, og den jeg er?  Stressmestring. Her får du vertøy til å mestre en stresset og krevende hverdag.

_____________________________________________________________

MARIT SOMMERVOLD

1476860536476.jpeg

Marit har erfaring fra dans og undervisning fra både Danmark, Norge og Sveits. Erfaring fra WT kung fu instruktørutdannelse KBH, 200 H Yoga Works (Yoga alliance level) Teacher Training fra Geneve, Sveits. Hun har undervist Yoga til mange forskjellige grupper og private, ved treningsstudio, med egne kurs og er innehaver av Maitri Studio.

Hun har også jobbet med utøvere fra forskjellige grener, blant annet utøvende boksere i Trondheim. Marit har undervist Yoga til et mangfold av mennesker, og syns det er nettopp dette som gjør Yogaen spesiell; den kan tilpasses alle uansett forutsetninger for Yoga omfavner hele mennesket. Uansett styrke og uansett svakhet: Yoga kan tilpasses nivået vi er på og hjelper oss der vi er. 

Root And Rebound: Dette er en klasse med en subtil teknikk som løfter praksisen til et nytt nivå, og er like aktuelt å lære fra starten som lengere ute i praksisen.  Du vil lære mer om den subtile kraften man kan oppdrive i stillingene, og hvordan man kan bruke den til å øke flyten og energien i kroppen. Passer like godt for nybegynner som for øvet.

  Pris 100,- for medlemmer.  150,- for ikke medlemmer.  Dette betales ved påmelding.

Goodiebags til de 30 første påmeldte.  

Påmelding i resepsjon fra 24.oktober.