EXPRESS: KJØP MEDLEMSSKAP OG DROP-IN PÅ NETT

Trimhuset Horten Express har nå fått innmelding via nettskjema. Her kan du enten kjøpe vanlig medlemskap eller Drop-in timer, som begge gir full tilgang til vårt senter i Storgata.  

Prossessen er rask, og kun 10 minutter etter innmelding vil du få tilsendt adgangskode og er øyeblikkelig klar for å trene! For Drop-in-kunder vil dette være en èngangskode som er gyldig i ett døgn, mens nye medlemmer vil motta en kode som er gyldig i 7 dager.
Innen denne perioden må medlemmene selv sørge for å plukke opp medlemskortet sitt i resepsjonen innenfor bemannet åpningstid.

Drop-In-timer koster kun 99,- og kan betales med bankkort eller Vipps, mens medlemskap koster 349,- per måned, og betales med avtalegiro. Gå inn på våre Express-sider for å komme igang med treningen idag!