Trimhuset inviterer til sommeravslutning!

Senior avslutning fredag 23.juni kl:12:00.

 

Bli med på guidet tur på vakre Karljohansvern.  Karljohansvern sin historie og utvikling strekker seg over 200 år knyttet til marinebasen, verftet, flyfabrikken og skolene.  Vår guid denne dagen er Jan Ingar.  Oppmøte på parkeringsplassen på Sykhustomta (den store ved innkjøringen til museene).  Turen tar ca.1,5 time.

Etter en flott historisk guidet tur går turen videre til Sjømilitære Samfund for å nyte en god lunsj.  Sjømilitære Samfund har en fantastisk beliggenhet på Karljohansvern omgitt av skjønn natur på alle kanter. Dette er Hortens mest spesielle hotell med en unik kombinasjon av stil, eleganse, tradisjon og moderne komfort.

Påmelding i resepsjon.  Siste frist onsdag 21.juni.  Denne dagen koster 200,- med lunsj.  Drikke kommer utenom.