Bootcamp på Tirsdager: Få en pangstart på dagen!

Hver tirsdag morgen fra 07:00-07:50 har en håndfull morgenfugler fått en knallstart på dagen gjennom hele vinteren, ved å delta på Bootcamp-timen på PT-rommet!

Timen ledes med stødig hånd av tidligere Falk-spiller Tor Henning Forberg, og kan beskrives som "sirkeltrening med en smak av crossfit", ifølge én av de faste deltagerne. Du får en energisk og knallgod start på dagen, og til tross for at timen er både intensiv og krevende, så fungerer den som en solid energi-boost før du går arbeidsdagen i møte!

Litt om Bootcamp-timen
Timen er lagt opp slik at man, etter en god oppvarming, rullerer på seks stasjoner med ulikt fokus innen styrke, kondisjon og koordinasjon. Man jobber 45 intense sekunder på hver stasjon før man har 15 sekunders hvile/forflytning til neste post. Øvelsene utføres med alt fra kroppsvekt, vektstang, TRX-slynger, medisinballer og strikker. Etter tre runder tar vi en lenger pause før det bærer løs på tre nye runder, da ofte med nye øvelser. Og er det tid og krefter til overs så har vi innimellom en liten fellesøvelse på slutten. Man får rett og slett ei knall-økt på bare 50-60minutter!!

Bootcampen ledes av tidligere Falk-Spiller Tor Henning Forberg

Bootcampen ledes av tidligere Falk-Spiller Tor Henning Forberg

Det er masse fokus på intenistet og tempo gjennom hele timen, og Tor Henning sørger hele tiden for å motivere, pushe, og påser at teknikken er riktig. Og det beste med sirkeltrening er at det ikke spiller noen rolle hva slags form du er i! Stasjonene er individuelle, så du jobber i ditt eget tempo med din egnede belastning, og det finnes variasjoner av de fleste øvelsene for de som trenger mer eller mindre belastning.

Så kom deg opp av senga på tirsdagene - møtt opp på PT-rommet på Trimhuset Horten klokka 07:00 - og få en KNALLSTART PÅ DAGEN!!