B3 Klinikken holder til på Trimhuset Holmestrand!

Din Osteopat og personlig trener i Holmestrand!

Om Aleksander og Jørgen på B3 Klinikken:

thumbnail_IMG_8633 copy.jpg

Aleksander Tho - Osteopat og personlig trener!

Aleksander kombinerer en bred treningsbakgrunn med 5 årig høyskoleutdannelse innenfor muskel og skjelett til å skreddersy trening etter dine forutsetninger og mål.  Sliter du med vondter?  Med god kompetanse på ulike smerteproblematikk tilpasser Aleksander treningen til deg med funksjonalitet i fokus.

thumbnail_IMG_8661.jpg

Jørgen Løwehr - Osteopat  og personlig trener!

Jørgen har lang erfaring innenfor idrett, og har flere års studier om kropp og helse bak seg.  Han brenner for at trening skal være lystbetont og enkelt, men samtidig satt opp mot kundens mål og ønske.  Jørgen kan hjelpe deg med alt fra trening med smerter og skader, en ekstra utfordring eller om du ønsker å lære mer om trening.

thumbnail_Behandling av plager i muskler og ledd.jpg