Seniortrim tur til Norefjell ski og spa!

Trimhuset inviterer til senior tur 7-8 feb. 2017.

En spennende resort i vakker fjellnatur kun 2 timer fra Horten. Hotellet åpnet våren 2009 og har vunnet flere priser.  Turen kan kombineres med langrenn, alpint, velvære, massjase, herlig måltid og spennende opplevelser.  Her kan du oppleve vinteren på sitt beste!

Pris pr.person pr.natt i enkeltrom: 1830,-.  Pris pr.person pr.natt i dobbeltrom: 1630.-.  I prisen får du: dagens 3-retters middag med kaffe/te, fri inngang til Bøseter Bad & Trening og frokost.  Betaling av opphold skjer på Norefjell ski og spa ved ankomst og frem til innsjekk.  Innsjekk kl.16:00 og utsjekkkl. 11:00.  Norefjell ski og spa har bagasje rom der du kan oppbevare bagasjen ved ankomst.  Inngang Velvære Spa:250,-

Agenda:

Oppmøte på Trimhuset Horten kl:09:30 med avreise kl:10:00.

Vi er fremme på Norefjell rundt kl:12:00.

Du har mange valg av aktiviteter som: felles langrennstur, trening inne, spa eller om du ønsker å gjøre noe på egenhånd.  Dette krysser du av på påmeldingslisten.

Kl:16:00 er det felles innsjekking.

Kl:18:00 er det felles middag.

(Transportkostnader deles på antall deltagere)

Påmelding i resepsjon på Trimhuset Horten.  Påmeldingen er bindene.  Siste frist for påmelding er 8.januar 2017.Påmelding i resepsjonen på Trimhuset Horten.  Les mer om hotellet på http://norefjellskiogspa.no/