Body & mind 12. & 13. nov.

Dette er en helg for ny opplevelse for deg som aldri har prøvd kropp og sjel timer før – og utfordringer for deg som har praktisert yoga eller Qi gong lenge.  Det vil være noe for alle denne helgen, timene er av forskjellig intensitet og fokus, så hver enkelt time oppleves som en helhet.  Du står fritt til å velge hvilke klasser du ønsker og delta på og hvordan du ønsker og disponere helgen din mellom spennende klasser og foredrag, en god lunsj, spa eller en deilig spa behandling på Aqua Spa.

 

Body & mind.jpg

I tillegg til klasser og foredrag skjer dette på Trimhuset Horten denne helgen:

Lørdag 12.november har Aqua Spa dropp inn for alle deltagere med -50% på ansiktsbehandling på 1 t og massasje på 1 t (ordinær pris 820,-).  Time bookes samme dag. ved bestilling av time fremover tar vi -25% på valgfri behandling.

Lørdag vil Dehn Design har stand fra kl:11:00, og presentere deres kolleksjon: yoga luxury.

Lørdag og søndag har alle deltagere fri tilgang til Aqua Relax avdelingen vår.  Aqua Relax avdelingen består av jacuzzi, badstue, steambad og massasjestoler.

Mer informasjon med program om denne helgen og påmelding kommer.  Følg med på vår nettside.