Hjem til jul?

Velkommen til Trimhuset Horten!

Skal du være hjemme i julen? Spar penger ved kjøp av 1 uke, 2 uker, 3 uker eller 4 uker hos oss. Du sparer penger samtidig som du tar vare på formen som du har bygget opp igjennom året! En dropp inn har en pris på 150,- kr. Skal du trene 2 ganger eller mer i løpet av en uke er det i tillegg penger spart!

IMG_4093.jpeg

Velkommen til en aktiv jul hos Trimhuset Horten!

Årets julekalender!

Aktiv julekalender!

Julen er på vei, bli med på årets julekalender og hold kroppen i gang. Hver gang du er innom Trimhuset og trener, trekker du medlemskortet ditt i resepsjon. Det er alt du skal gjøre for å være med i årets julekalender. Vi trekke en tilfeldig vinner blant alle som har trent hver dag fra 1. til 24.desember. 24 spennende gaver deles ut. Vinneren vil bli publisert på Facebook.

IMG_4101.jpg

Juleavslutning 2018!

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL SENIOR JULEAVSLUTNING MED TRIMHUSET HORTEN, PÅ RESTAURANT NJORD PÅ RS NOATUN!

Njord.png

Fredag 14. desember kl: 12:00 treffes vi på restauranten RS Noatun på Langgrunn til en smakfull jule-lunsjbuffet. Smakfull kald og varmmatbuffet med alle julens smaker samt en søt avslutning. Kaffe, te og isvann er inkludert. Annen drikke kan kjøpes i baren.

Njord+-+bilde+lunsj.png


Jule-lunsjbuffeèn til 195,- kr betales direkte på Noatun fredag 14.desember. Påmelding i resepsjon på Trimhuset Horten. Siste frist for påmelding er torsdag 7.desember 2018.

Hilsen alle oss på Trimhuset Horten.

Body & Mind Event!

Lørdag 17.november 2018!

Snapseed.jpeg

Program for dagen!

09:00 - 10:00 - Morgeninspirasjon med Gro Marie Woldseth i stor sal.

10:10 - 12:00 - Morning yoga med Vivan Choi Johansen i stor sal.

12:00 - 12:30 - Vi serverer enkel lunsj.

12:30 - 14:00 - Mindfulness - grunnprinsipper og praktiske øvelser med Hilde Hoven i stor sal.

14:00 - 15:00 - Yin yoga med Vivian Choi Johansen i stor sal (Ta med egen pute og teppe).

_____________________________________________________________________


Gro Marie Woldseth

FB_IMG_1537537337341.jpg

Gro Marie er 42 år og forfatter av boken «Til Lading inspirasjon til egenomsorg i hverdagen». Hun har 10 års erfaring som fagkonsulent ved Lærings- og mestringssenteret ved Sykehuset i Vestfold hvor hun jobber med kurs og helsepedagogisk veiledning individuelt og i grupper. Woldseth er utdannet sosionom, diakon og gestaltterapeut, og har også erfaring innen mindfulness- tradisjonen og kognitiv tilnærming til håndtering av depresjon og belastninger. Ellers er hun mamma og partner, bor i Horten og elsker å danse zumba, og erfare hva yoga og qi- gong gjør med kroppen.

Morgeninspirasjon:

Oppmerksomheten er vår støtte både når vi vil yte og koble av. Vi kan lære å styre oppmerksomheten vår til vårt eget beste. Å ha et metaperspektiv på seg selv og finne ut av hva vi faktisk har i oppmerksomheten og hva vi vil ha i oppmerksomheten for å lade oss opp, kan øves opp. Å gjøre dette på en måte som bygger selvfølelsen vår er svært viktig. Enten du trenger å trene eller hvile, trenger du å kjenne til mulighetene oppmerksomheten gir deg. Vet du hvordan du bruke oppmerksomheten din når du trener og når du lader deg opp? Kom og lær en modell, personlige øvelser og refleksjon med Gro Marie Woldseth, sosionom og gestaltterapeut.


_____________________________________________________________________

Hilde Hoven

Hilde har lang erfaring som fysioterapeut og akupunktør, og utdannet seg til mindfulness-instruktør for syv år siden. Siden den gang har hun holdt regelmessig kurs. Hun har sitt virke i Horten.

Mindfulness:

Grunnprinsipp i tilstedeværelse. Enkel teori om hjernen og hvordan Mindfulness kan påvirke hjernen vår. Hvordan vår digitale hverdag påvirker hjernen og er med på å lage et urolig/stresset sinn. Enkle praktiske øvelser, som kan brukes til stressmestring, men også fordypning!

_____________________________________________________________________

Vivian Choi Johansen

Viv_yoga_villa.jpg

Vivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India (200RYT), Bryce Yoga (300RYT), og AYP (200RYT), og underviser i Oslo og Horten når hun ikke er i Italia.

Morning yoga:

Dette er en fullverdig yogapraksis bestående av asana, pranayama og meditasjon. Den fysiske delen av timen (asana) vil være varsom og rolig og vil ta omtrent 1 time og 20 minutter, etterfulgt av en 10 minutters pusteøvelse (pranayama) og til slutt en kort guidet meditasjon. Vi avslutter med 10 minutter guidet avspenning. De fysiske øvelsene vil begynne med en lang oppvarming for å åpne kroppen, så noen runder med solhilsen og noen stående øvelser, for vi roer ned med noen behagelige uttøyingsøvelser og går inn i pusteøvelsen. Denne timen er åpen for alle og passer for alle aldre.

Yin yoga:

Yin Yoga er en veldig rolig og avslappende form for praksis. Alle øvelsene skjer på gulvet, så du vil enten være sittende eller liggende på ryggen. Dette er en form for praksis som krever at du holder stillingene over tid, slik at kroppen din kan åpne seg og uttøyingen kan nå helt inn til bindevevet. Bruken av pust er også svært viktig i Yin Yoga, så du vil puste rolig og dypt for å hjelpe kroppen inn i avspenning. Dette er ren restitusjon og tilgjengelig for alle uansett alder og form. Til denne timen ønsker Vivian at alle har med seg PUTE og TEPPE!

_____________________________________________________________________

Pris for medlemmer 100,-. Pris for ikke medlemmer 150,-. Betaling gjøres ved påmelding!

Goodiebags til de 30 første påmeldte.

Påmelding i resepsjon fra 6.november.

Gruppetreningsdagen til inntekt for sykehusklovnene!

Lørdag 27.oktober!

sykehus blogg 1 insta.jpg


Lørdag 27.oktober kan du delta på gruppetrening på Trimhuset Horten, og samtidig støtte det viktige arbeidet Sykehusklovnene gjør over hele landet. Vi som treningssenter deltar på dette fordi vi ønsker og støtte en god sak. Det vil bli arrangert ulike gruppetimer i våre egne lokaler. Disse timene kan du delta på, støtt en god sak som har stor nytte av ditt eventuelle bidrag, og vinne flotte premier. Du kan også følge med på Facebook og Instagram #gruppetreningsdagen.

Så hvordan gjør jeg dette?

Når du skal vipse så skriver du: Trimhuset Horten og vipser 100 kr til #10221 sykehusklovnene og vis kvitteringen i resepsjon. Du vil da få utdelt en klovnenese som bevis på din betaling. Når du skriver Trimhuset Horten så sikrer du deg et lodd i konkurransen om fine premier fra Sportskompaniet og de andre sponsorene. Disse premiene blir trukket ut av sykehusklovnene etter arrangementet. Har du ikke vips? Send sms. Bruke kodeord trening til 2160 (det blir trukket kr. 100,- på telefonregninga).

Disse gruppetimene kan du være med på denne dagen:

08:30 Spinn med Jens Petter og Kay

08:30 Myk Yoga med Kathrine

09:30 Spinn 2 med Morten

09:30 Zumba med Therese

09:30 TRX 45 med Fredrik F.

10:00 Løpetime 30 med Vegar

10:30 X-Circuit med Vegar

Det er ingen påmelding i forkant, møtt opp på de timene du ønsker og være med på. Du står fritt til å bli med på en time eller kombinere timer som du ønsker. Timene er åpne for alle medlemmer om de vipser eller ei. Alle kan vipse når det passer en selv. Kan du ikke deltar denne dagen, men ønsker og bidra til inntekt for sykehusklovnene så kan du vipse over beløpet i forkant.

Fagdag 2018!

Velkommen til Trimhuset Horten!

Fagdag-Facebook.jpg

"Trening er medisin"

Her vil Anders snakke om hva muskelstyrke egentlig er, hvordan muskelstyrken endres med aldring, hvilke betyning det kan har for helsa (med spesifikt fokus på kreft), og hvordan det mest effektivt kan forbedres.

Om Anders Haakestad: Han er utdannet treningsfysiolog fra NTNU hvor han sammen med noen av verdens ledende professorer har forsket på trening som medisin for ulike livsstilsrelaterte sykdommer. De siste 2 årene har Anders spesifikt jobbet med forskning på muskelstyrke hos brystkreftpasienter i et behandlingsforløp.

“Når mat, kropp og trening blir vanskelig”

Kristin kommer til å snakke om som tittelen tilsier når mat, kropp og trening blir vanskelig.

Om Kristin Sarmon: Hun er utdannet psykolog fra Universitetet i Aalborg: Kristin jobber til daglig innen psykisk helsevern, og tar etterutdanning i «Kropp og selvfølelse». Kristin er opptatt av å formidle kunnskap om psykologisk fungering og forebygge psykisk uhelse.

“Vår nye sosiale verden”

For mange er det vanskelig å finne sin egen identitet ved påvirkning av sosiale medier. Vi har forskjellige roller på nettet og i den virkelige verden, noe som kan bli vanskelig å balansere. I sosiale medier i dag er det nesten som en konkurranse om å ha den beste hverdagen. Og presset vi legger på oss selv blir stadig større.

Om Jennie-Lovise Nordheim Bjerke: Jennie-Lovise er til daglig PT på Trimhuset Horten og driver Jenter i Forsvaret. Du kan lese mer om Jennie-Lovise på vår nettside under PT Horten.

Om Marthine Bakkehaug: Marthine jobber som PT på Trimhuset Holmestrand og er nå PT på det sjuende året. Marthine brenner for å hjelpe mennesker. Du kan lese mer om Marthine på vår nettside under Holmestrand - Personlig Trener.

Foredrag fra Antidoping Norge

Vi får besøk av Morten fra Antidoping Norge. Han vil snakke om sine erfaringer, hva doping er og hvordan fungerer det. Hva brukermiljøene sier om doping samt beskyttelses- og sårbarhetsfaktorer for doping.

Om Morten Heierdal : rådgiver i avdeling for forebygging og folkehelse i Antidoping Norge. Erfaring med bruk av Anabole steroider i ti år, holdt 600 foredrag i Antidoping Norge.

Påmeldingsliste er tilgjengelig i resepsjonen!

Trimhuset Horten inviterer til senior avslutning!

På Borre Golfklubb!

Fredag 15.juni kl:12:00

?file=Rauma_golf1_716651490.jpg&dh=450&dw=800&t=4.jpeg

Fra kl:12:00 - 13:00 vil Karin Sjødin treffe oss på Borre Golfklubb.  Vi vil få prøve putting og fotballgolf.  Litt om Karin: i tre år, spilte Karin college golf for Oklahoma State Universitet,  og de siste 10 årene har hun spilt på LPGA Tour.
Hennes største suksess var den fjerde i Kraft Nabisco Championship i 2012, og hun ledet turen i driving lengde både i 2006 og 2007, og i Green in regulation (GIR) 2012.  Du kan lese mer om Karin på http://www.borregb.no/info/pro/54/karin-sjodin

Fra kl:13:00 blir det servert buffet på Golf Kroa.

140,- kr pr.person.

Betaling ved påmelding i resepsjon på Trimhuset Horten.

Vi ser frem til en flott sommeravslutning med deg, velkommen!

 

Jentene på Horten kyststi!

TRIMHUSET HORTEN ØNSKER ALLE VELKOMMEN TIL EN AKTIV DAG I VÅR VAKRE KOMMUNE!

1490863221503.jpeg

Vi starter turen ved Rørestrand og går kyststien i sjø/skogkanten videre sørover. Vi passerer Borrestranda/Prestegårdstranda og Nasjonalparken i Borre med kongegraver og Midgard historiesenter

Etter Borre familiecamping fortsetter vi på kyststien sørover på fine grus og traktorveier. Stien går stort sett i skogkanten nær sjøen. Kyststien går på oversiden av den litt ukjente Jutestranda og frem til Åsgårdstrand. Når vi kommer til Åsgårdstrand tar vi oss en god rast med tid for mat, drikke og gode samtaler. Etter en god hvil tar vi samme ruten tilbake.

IMG_5004.JPG

Alle er hjertelig velkommen til en nydelig tur ute i det fri.  Ta gjerne med en du er glad i, og de trenger ikke være medlem for å være med oss på tur.  

Oppmøte på Rørestrand kl:09:30 mandag 28.mai med forbehold om oppholdsvær.

Påmelding i resepsjonen.  

Helligdager i mai!

Åpningstider på røde dager i mai!

Snapseed-9.jpg

Tirsdag 1.mai - 10:00-17:00

Kl:11:00 - 12:00 Spinn 2 med Vegar

Kl:12:00 - 13:00 Body Pump med Vegar

Torsdag 10.mai - 10:00-17:00

Kl:10:15 - 11:15 Spinn intervall med Anne Maren

Kl:11:15 - 11:15 X-Ciruit med Frøydis

Torsdag 17.mai - Stengt

Mandag 21.mai - 10:00-17:00

Kl:11:00 - 11:45 Spinn intervall med Truls-Petter

Kl:12:00 - X-Ciruit med Truls-Petter

Kl:14:00 - 15:00 Body Attack med Vegar

Barnepassen utgår disse dagene!

Dansens dag!

Lørdag 28.april kl:12:00 - 14:00.

Dansens dag Randi.jpg

Dagen er en verdensomspennende markering av alle danseformer, og har til hensikt å feire mangfoldet innen dans og kjærlighet til dans på tvers av kultur, alder, hudfarge, ferdighetsnivå og danseform.

Blant målene for Dansens dag er å øke oppmerksomheten rundt viktigheten av dans som kunstform i den generelle befolkningen, samt å påvirke myndigheter verden over til å inkludere dans i alle utdanningssystemer, fra grunnskole til høyere utdanning.

Burpees konkurranse

Hvor mange burpees klarer du på 30 sek.?

4498-10-Wonderful-Benefits-Of-Burpee-Workout-To-Strengthen-Your-Body.jpg

Annen hver måned kjører PT avdelingen en ny konkurranse, konkurransen  for mars er Burpees.  Dette må utføres på Trimhuset Horten med øyevitne og tiden må tas.  Dette er en del av moroa!

Regler:

 1 vinner i herreklassen og 1 vinner i dame klassen.  

Det blir også trukket ut en tilfeldig vinner i begge klassene.

Brystet trenger ikke være i bakken.

Så man kan kjøre på strake armer.

Det skal klappes over hodet og det skal være luft under beina.

Vi håper du er klar for å delta neste gang du kommer inn døra hos oss!

 

.