Body & Mind Event!

Lørdag 17.november 2018!

Snapseed.jpeg

Program for dagen!

09:00 - 10:00 - Morgeninspirasjon med Gro Marie Woldseth i stor sal.

10:10 - 12:00 - Morning yoga med Vivan Choi Johansen i stor sal.

12:00 - 12:30 - Vi serverer enkel lunsj.

12:30 - 14:00 - Mindfulness - grunnprinsipper og praktiske øvelser med Hilde Hoven i stor sal.

14:00 - 15:00 - Yin yoga med Vivian Choi Johansen i stor sal (Ta med egen pute og teppe).

_____________________________________________________________________


Gro Marie Woldseth

FB_IMG_1537537337341.jpg

Gro Marie er 42 år og forfatter av boken «Til Lading inspirasjon til egenomsorg i hverdagen». Hun har 10 års erfaring som fagkonsulent ved Lærings- og mestringssenteret ved Sykehuset i Vestfold hvor hun jobber med kurs og helsepedagogisk veiledning individuelt og i grupper. Woldseth er utdannet sosionom, diakon og gestaltterapeut, og har også erfaring innen mindfulness- tradisjonen og kognitiv tilnærming til håndtering av depresjon og belastninger. Ellers er hun mamma og partner, bor i Horten og elsker å danse zumba, og erfare hva yoga og qi- gong gjør med kroppen.

Morgeninspirasjon:

Oppmerksomheten er vår støtte både når vi vil yte og koble av. Vi kan lære å styre oppmerksomheten vår til vårt eget beste. Å ha et metaperspektiv på seg selv og finne ut av hva vi faktisk har i oppmerksomheten og hva vi vil ha i oppmerksomheten for å lade oss opp, kan øves opp. Å gjøre dette på en måte som bygger selvfølelsen vår er svært viktig. Enten du trenger å trene eller hvile, trenger du å kjenne til mulighetene oppmerksomheten gir deg. Vet du hvordan du bruke oppmerksomheten din når du trener og når du lader deg opp? Kom og lær en modell, personlige øvelser og refleksjon med Gro Marie Woldseth, sosionom og gestaltterapeut.


_____________________________________________________________________

Hilde Hoven

Hilde har lang erfaring som fysioterapeut og akupunktør, og utdannet seg til mindfulness-instruktør for syv år siden. Siden den gang har hun holdt regelmessig kurs. Hun har sitt virke i Horten.

Mindfulness:

Grunnprinsipp i tilstedeværelse. Enkel teori om hjernen og hvordan Mindfulness kan påvirke hjernen vår. Hvordan vår digitale hverdag påvirker hjernen og er med på å lage et urolig/stresset sinn. Enkle praktiske øvelser, som kan brukes til stressmestring, men også fordypning!

_____________________________________________________________________

Vivian Choi Johansen

Viv_yoga_villa.jpg

Vivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India (200RYT), Bryce Yoga (300RYT), og AYP (200RYT), og underviser i Oslo og Horten når hun ikke er i Italia.

Morning yoga:

Dette er en fullverdig yogapraksis bestående av asana, pranayama og meditasjon. Den fysiske delen av timen (asana) vil være varsom og rolig og vil ta omtrent 1 time og 20 minutter, etterfulgt av en 10 minutters pusteøvelse (pranayama) og til slutt en kort guidet meditasjon. Vi avslutter med 10 minutter guidet avspenning. De fysiske øvelsene vil begynne med en lang oppvarming for å åpne kroppen, så noen runder med solhilsen og noen stående øvelser, for vi roer ned med noen behagelige uttøyingsøvelser og går inn i pusteøvelsen. Denne timen er åpen for alle og passer for alle aldre.

Yin yoga:

Yin Yoga er en veldig rolig og avslappende form for praksis. Alle øvelsene skjer på gulvet, så du vil enten være sittende eller liggende på ryggen. Dette er en form for praksis som krever at du holder stillingene over tid, slik at kroppen din kan åpne seg og uttøyingen kan nå helt inn til bindevevet. Bruken av pust er også svært viktig i Yin Yoga, så du vil puste rolig og dypt for å hjelpe kroppen inn i avspenning. Dette er ren restitusjon og tilgjengelig for alle uansett alder og form. Til denne timen ønsker Vivian at alle har med seg PUTE og TEPPE!

_____________________________________________________________________

Pris for medlemmer 100,-. Pris for ikke medlemmer 150,-. Betaling gjøres ved påmelding!

Goodiebags til de 30 første påmeldte.

Påmelding i resepsjon fra 6.november.